Szerintetek ebbol csaszaros szules lesz?
Figyelt kérdés
18 es 20 evesen volt szaruhartya atultetesem, egy komoly betegseg miatt, akkor azt mondta a doki h mindig is gyengebb lesz a szemem mint az atlag embernek, es nem szabad eroltetnem sosem, a komoly fizikai terhelestol elvagyok tiltva, anno testnevelo szakra keszultem,de nem engedte a mutet miatt h erettsegizzek belole, mert ha tulerolteten akar eletem vegeig is megvakulhatok, amit mar nem tudnak korrigalni. Most 22 eves vagyok lassan 15 hetes terhes, es most ezen elgondolgodtam. Persze fhivom majd telefonon az orvost aki mutott, mire szamithatok...2014. jan. 10. 09:51
11/12 anonim válasza:
Utolso vagyok, marmint nem hiszem hogy engedik a huvelyi szulest, ha erthetetlen lettem volna.
12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a 9. válaszolónak hogy leírtad hogy, hogyan történt veled...
elég félelmetes, de már nagyjából fel vagyok rá készülve, mert én is úgy gondolom, hogy biztosan császáros szülésem lesz...
köszönöm szépen mindenkinek aki írt:)
2014. jan. 10. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!