Első babámat várom, a 12. uhn a baba a bal oldalamon volt, állitólag ott is fogant, viszont most pár napja mindig a jobb oldalamon érzek, kis mocorgás szerüt, létezik hogy átmegy a másik oldalra?
attól,hogy a jobb oldalon érzed,még a teste maga lehet bal feleden,csak a lábai kezei nyúlnak át.Nekem az 1.babával pot fordítva volt.végig a jobb oldalamon látták,érezték(UH)és a mocorgásokat mindig bal oldalamon éreztem :-)
most vagyok 15hetes,és utoljára (12hetesen) a bal felemen látták,és pár napja a köldökömnél,alatta valamivel érzek olyan mozgásszerűt.de nem tudom eldönteni ő lehet e.Mert hasonlít a bélmozgásra,és van hogy utána van az is.Bár azt inkább a gyomorszájam felőli oldalon szoktam érezni
Nekem olyan csikis érzés volt a köldököm környékén, amikor először éreztem kislányunkat. Olyan volt, mintha egy kis bogár mozgott volna a bűröm alatt. Ezt éreztem naponta egyszer pár napig, utána kezdtem nagyobb mozgást érezni. Azt, hogy melyik oldaladon érzed nem mérvadó, mert ameddig van elég hely, fireg-forog össze-vissza, a végén fog majd számítani, hogy hogy helyezkedik el. Addig érezni fogod mindenhol, egyik nap itt, a másik nap ott, csak győzd követni:-))
(29 hetes mami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!