40 eves no vagyok es az elso gyermekemet varom. Kozel 20
even at dohanyoztam, most persze nem teszem! Illetve hetente
egy szalat elszivok, de nem tobbet! Velemenyek?
szerintem ennek a nonek az a Baja hogy 40 evesen szuli az elso gyereket vagy pedig tok kamu a kerdes lehet ez a kedvesem kerdezo :) cask eppen most atallt masik stilusba hahah :)) gaz vagy igen, jol irtak!!!
2014. jan. 8. 19:44
22/29 anonim válasza:
"Biztos nem egyszeru,de nem lehetetlen!Hagyd a francba azt a cigit,amugy heti egy szal nem a vilag!Egy vedon:Aki mar harom gyermeket szult!"
Mi van?
2014. jan. 8. 19:47
23/29 anonim válasza:
bár én csak 25 vagyok de többet szivok 2-3 naponta egy két szálat,és én is terhes vagyok és ugyanolyan sz@r alak vagyok mint te. milyen más véleményre számitottal? mért kell egyaltalan masok véleménye? én tudom hogy mindenkinek mi a véleménye a dohanyosokrol és az a leggázabb hogy dohányos létemre egyetértek velük. Hatalmas lelkiismeretfurdalassal imadkozva hogy ne legyen beteg a picim de nem kérdezem senki véleményét. Nem tudom felfogni és nem tudom elhinni hogy vagyok anyirra gerinctelen hogy ezt teszem a kicsivel,nincs rá mentség. Ettől mást mit vársz? Ezt neked is igy kéne érezned.
2014. jan. 8. 20:06
24/29 anonim válasza:
1 szal cigi nem rosszabb, mintha 1 forgalmas utcan setalnal 5-10 percig. Ez a velemenyem.
2014. jan. 8. 20:44
25/29 anonim válasza:
Gratulálok a babához! Szerintem próbáld meg , hogy nem dohányzol. Én 43 éves vagyok, 3 éve szoktam rá a cigire. Azelőtt nem dohányoztam. A gyerekeimet 20, 23, és 30 évesen szültem. Minden jót kívánok, és sok boldogságot! Vigyázz magadra, és a kicsi babádra!!
2014. jan. 8. 21:19
26/29 anonim válasza:
"Biztos nem egyszeru,de nem lehetetlen!Hagyd a francba azt a cigit,amugy heti egy szal nem a vilag!Egy vedon:Aki mar harom gyermeket szult!"
Anyám mondogatta mindig, hogy a védőnők olyan hülyék, mint a s**gg. Ez is őt igazolja.
2014. jan. 8. 23:49
27/29 anonim válasza:
2.es!Meg jo hogy nincs tele a gyk ilyen fapinakkal mint te!Miert is gaz 40 evesen terhesnek lenni???
Nehogy mar leirj egy 40 eves not te agyatlan!!!!
En is 40 vagyok,csak en a harmadikat varom.A cigarettarol az a velemenyem hogy nem ertem ha mar ennyit kibirsz akkor mire jo a heti 1 szal?Mondjuk nem is tudhatom,hiszen sosem dohanyoztam.Annyit tudok a terhesseg allati dohanyzasrol,hogy amig szivod a cigit addig a baba nem kap oxigent...
Szerintem tedd le azt a heti egy szalat is.Hidd el megeri!!!!!
2014. jan. 9. 00:30
28/29 anonim válasza:
Már bocs nem vagyok se agyatlan sem fap*ina,de első gyereket szülni 40 évesen nem egészséges és nem is célszerű,csak leírtam a vélemény és még ráadásul dohányzik is.A véleményünket kérdezte,nekem tudod az a véleményem,ha valaki gyereket tervez lemond a cigiről,és persze más ha csak most jött össze,de én ezt kétlem,szerintem vagy nem tervezte,vagy pedig eddig tologatta.Nekem mindegy ki hány évesen szüli az elsőt de az én véleményem,hogy 40 évesen ráadásul dohányzás mellett terhesnek lenni az első gyerekkel kiszúrás a babára nézve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!