40 eves no vagyok es az elso gyermekemet varom. Kozel 20 even at dohanyoztam, most persze nem teszem! Illetve hetente egy szalat elszivok, de nem tobbet! Velemenyek?
Mármint milyen véleményt szeretnél hallani?
Gondolom te is tudod mi lenne a helyes, itt szerintem senki nem fogja a buksidat simogatni, hogy jajjj, te szegény, dohányozz csak, ilyen kevéstől semmi baja nem lesz a babának (mert lehet, de nem törvényszerű).
Max. lesznek olyanok, akik leírják, hogy ők is dohányoztak, nem lett semmi baja a babának, stb., szóval legfeljebb statisztikákat gyűjthetsz.
De más dohányzása a te esetedet egyáltalán nem befolyásolja, hiszen minden terhesség, és minden ember más.
Az a véleményem, hogy tedd le!
Mert most őszintén, mire mész heti 1 szál cigivel? Ha a többi nap kibírod, hogy ne gyújts rá, akkor mi a fenének az az 1? És ha belegondolsz, heti 1 szál cigi, az az egész terhességet végignézve sokkal több! Jó, nem olyan sok, mint aki naponta 2-3 szálat elszív, ne adj isten egy dobozzal!, de ha tényleg szeretnél babát és őszintén az ő egészsége fontos a te számodra, akkor heti 1 szál cigivel se mérgezd őt! Ennyit megér egy kisbaba szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!