13hetes terhességig dohányoztam. Egy hete letettem! Mit gondoltok, lehet még egészséges a Babám?
ki tudja? a kocka már el van vetve, tehettél volna többet, de nem tettél, most már bízd a szerencsére. az, h valaki ahogy megtudja, leteszi, nem szuperanyukaságra vall. nálam egyszerűen csak az alap. pedig én is dohányos voltam, kinézem az emberek kezéből a cigit az utcán, ha egy filmeb rágyújtanak, azonnal úgy érzem, h " én is de szeretnék cigizni", szóval még csak nem is az a lightos dohányos voltam, hanem kőkemény függő. mégis, a pozitív teszt után egy slukkot sem szívtam, pedig az én életem is elég stresszes, ahogy szinte mindenkié ma Magyarországon. ez alól nem mentesít a terhesség, sajnos.
nem ítéllek el, egyébként, csak nem tudok ezzel azonosulni. én sosem tenném, de mindenki más és ezt tolerálom. sok boldogságot és makkegészséges babát kívánok!
Jajj maradj már! Inább biztatni kellene és dícsérni, hogy le tudta tenni!!!!!
Még ilyet!!!!
Nem lesz semmi baj! Nyugi!!!
Ha pedig nagyon nagyon rá akarnál gyújtani, próbálj ki zeller-gumót rágcsálni!!! Nekem bejött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!