13hetes terhességig dohányoztam. Egy hete letettem! Mit gondoltok, lehet még egészséges a Babám?
mondjuk azt beleírhattad volna, hogy nem is tudtad a terhességet, bár ez mindig fura, főleg, ha 3. gyerek, na mindegy.
másrészt, nem, válaszolók nem mindegy! idejön valaki a neten keresgélve, és azt lássa, áááá nem baj, ha cigizel 3 hónapig, itt vannak ezek a válaszolók, ők is ezt mondják, akkor miért ne?!
Sziasztok! Vletlenűl ráakadtam erre az egy vvel ezelőtti kiirásomhoz. Gondoltam,megosztom veletek,mi történt azta,hogy feltettem ezt a krdst. Nos,azta megszületett a kisfiam. Már fél éves,korához kpest nagyon erős ,fejlett,nagy baba. A kiirt idő után egy nappal született,nagy súllyal,makk egeszsgesen.. s,hogy mirt lett ilyen fejlett ?
Mert abbahagytam a dohányzást !!!
75%-os voltam, na ez egy szép, felelősségteljes hsz. volt:-)
gratulálok a babádhoz!
Sziasztok! Vletlenűl ráakadtam erre az egy vvel ezelőtti kiirásomhoz. Gondoltam,megosztom veletek,mi történt azta,hogy feltettem ezt a krdst. Nos,azta megszületett a kisfiam. Már fél éves,korához kpest nagyon erős ,fejlett,nagy baba. A kiirt idő után egy nappal született,nagy súllyal,makk egeszsgesen.. s,hogy mirt lett ilyen fejlett ?
Mert abbahagytam a dohányzást !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!