Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 40 eves no vagyok es az elso...

40 eves no vagyok es az elso gyermekemet varom. Kozel 20 even at dohanyoztam, most persze nem teszem! Illetve hetente egy szalat elszivok, de nem tobbet! Velemenyek?

Figyelt kérdés
2014. jan. 8. 19:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

40 éves vagy és a gyékán kérdezed meg, hogy mi a véleményünk arról, hogy heti egy szálat szívsz...hát nem tudom...Az meg, hogy leírod, hogy 20 éven át szívtad,...most vagy dícséretet vársz, amiért le tudtad tenni, vagy kibúvokat keresel, hogy miért szívsz 1-et is. Szánalmas 40 évesen.

Te is tudod a választ, ha meg nem...hát...akkor lehet nem csak ezt kellett volna megkérdezned

2014. jan. 8. 19:24
 12/29 A kérdező kommentje:
A rohadtul gaz vagy szerinted a jo valasz?Gondolom vagy mar 20 es tudod mi a dorges angyalom!
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
8-as, azért ennyire nem kell borzasztóan venni, hogy a babám egészsége miatt, le kell mondanom a cigiről, szerintem...én több évnyi dohányzás után (napi 1-néha másfél doboz) tettem le a terhességem miatt egyik napról a másikra és ahogy 4 hetes terhesen pozitívat teszteltem, onnantól fogva az egész terhességem alatt, de még a szoptatás alatt, sőt még a szülés utáni első években sem gyújtottam rá egy szálra se! Akarat kérdése az egész. Le akarom tenni a babám egészsége érdekében? Igen! Fontosabb a babám egészsége, mint az én kívánalmam? Igen! Ennyi.
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Tudod kérdező elég degradálóan beszélsz a fiatalabbakról.pedig te vagy az aki 40 évesen kiírsz ide egy kérdést,hogy mi a véleményünk arról,hogy 40 évesen terhes vagy és még dohányzol is,de mekkora dolog már csak heti egyet szívsz,ez nem arra utal,hogy aki idősebb az érettebb,vagy okosabb...
2014. jan. 8. 19:27
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a rohadtul gáz vagy jó válasz, mert te kérdezted, mi a véleményünk. Most mégis mit vársz? Önigazolást arra, hogy annyira sincs benned, hogy elkerülj egy olyan súlyos kockázati tényezőt a gyereked egészségére nézve, ami 100%-ban rajtad áll? Mert olyat én még nem láttam, hogy egy terhes nőnek erőszakkal dugták volna az égő cigit a szájába, hogy márpedig ezt szívni kell és vagy lesz baj vagy nem.
2014. jan. 8. 19:28
 16/29 anonim ***** válasza:
75%
11-es vagyok, annyit még kifelejtettem: Ha tervezett baba volt, akkor meg mért nem tetted le hamarabb? Arról is megvan a véleményem, aki tervezi a babát, de csak akkor teszi le, ha pozit tesztel. Terhesség előtt már 6 hónappal le kell szokni, pláne 20 év dohányzás után. Persze nagyon kevés az esélye, hogy károsodás érje a babát, ha 4 hetesen leteszed a cigit, de őszintén, már az is kockáztatás. Ha valaki nem tervezte és úgy tette le 4 hetesen, az más.
2014. jan. 8. 19:30
 17/29 anonim ***** válasza:
46%
Igen én is azt ajánlom hagyd el egy időre. De ne hirtelen, mert akkor az ingerültség sokkal többet fog ártani a gyereknek.
2014. jan. 8. 19:34
 18/29 anonim ***** válasza:
71%
Ez már a te saját problémád ha te neked jól esik a cigi akkor egészségedre, az a lényeg, hogy engem meg a gyerekeimet nem károsítod a többi a te dolgod a te károd nem az enyém.
2014. jan. 8. 19:36
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Az én véleményem az, hogy szegény magzatodtól ne vedd el az egészségesség lehetőségét. Ha már az anyukája évtizedekig rövidítette a saját életét a dohányzással (lehet meg sem éri a gyereke esküvőjét), legalább most gondoljon arra, hogy azt a picurt fel is kell nevelni.
2014. jan. 8. 19:37
 20/29 A kérdező kommentje:
Biztos nem egyszeru,de nem lehetetlen!Hagyd a francba azt a cigit,amugy heti egy szal nem a vilag!Egy vedon:Aki mar harom gyermeket szult!
2014. jan. 8. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!