Csak engem borít ki, hogy állandóan azt kérdezik, hogy
mi lesz a neve a babának?
Figyelt kérdés
Naponta kérdezik,rokonok, barátok, már hülyét kapok tőle. És amikor mondom, hogy fogalmunk sincs még, akkor nem hiszik el, és csak erősködnek, hogy de, biztos van! És akkor feklsoroltatják velem az összes nevet, ami tetszik! 22 hetes vagyok.
Az eletben soha ne legyen nagyobb bajotok, mint h aldott allapotban vagytok es az erdeklodo emberek kerdeseket tesznek fel nektek a babatokrol! :)
Na de komolyan, ennyire uncsiztok, h ezen haborogtok? :)
2008. júl. 16. 13:51
12/15 anonim válasza:
Én szerettem beszélni a terhességemről és a Picúrkámról. Engem nem borítottak ki a kérdések. Próbáld meg elfogadni, hogy az emberek érdeklődnek és próbálj meg örülni ennek. Most őszintén, ha te egy várandós nővel találkozol, akkor mi az, amiről biztosan beszélsz vele? Naná, hogy a terhessége. És ezek a kérdések beletartoznak. :) 8 hetes kislány anyukája.
2008. júl. 16. 14:41
13/15 anonim válasza:
Néha már tényleg idegesítőek ezek a kérdések és a sok okos ember akik tanácsokat adnak. És ha esetleg probléma- és tünetmentes (volt) a terhességed, akkor alig akarják elhinni. Én már nagyon utálom ezeket a "jóindulatú" embereket. Mindent jobban tudnak mint te és még azt is megmondják, hogy "nem szülsz te meg hamarabb, mint ahogy ki vagy írva" stb.
Úgyhogy nem vagy egyedül. De le kell rázni magadról az ilyen beszólásokat, nem kell hogy idegeskedj emiatt.
Én is így vagyok mikor találkozom valakivel és hát nem úgy történik a beszélgetés, ahogy elvárja az ember, akkor itthon kidurrogom magam és a párom megnyugtat, hogy ne foglalkozzak velük. És igaza is van!
2008. júl. 16. 15:47
14/15 anonim válasza:
Kettővel ezelőtti válaszoló vagyok! No persze ha rosszindulatúak az emberek és rémtörténetekkel is traktálnak, azt teljesen más tészta, akkor valóban hamar be kell fejezni a beszélgetést és el kell köszönni.
2008. júl. 16. 16:55
15/15 anonim válasza:
Nyugi ez meg a jobbik eset! Mi a parommal eldontottuk, hogy nem akarjuk tudni a baba nemet! Minket meg allandoan ezzel maceralnak! Volt kimondottan eroszakos ismeros, hogy de azt nekunk tudni kell, hogy mi lesz! A masik meg, hogy kek babakocsit vettunk, erre unokatesom felesege: miert fiu lesz? Na ettol aztan tenyleg feltudtam volna robbanni! Amugy is plafonon vagyok ettotl a kotelezo kek meg rozsaszin hulyesegtol!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!