Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak engem borít ki, hogy...

Csak engem borít ki, hogy állandóan azt kérdezik, hogy mi lesz a neve a babának?

Figyelt kérdés
Naponta kérdezik,rokonok, barátok, már hülyét kapok tőle. És amikor mondom, hogy fogalmunk sincs még, akkor nem hiszik el, és csak erősködnek, hogy de, biztos van! És akkor feklsoroltatják velem az összes nevet, ami tetszik! 22 hetes vagyok.
2008. júl. 16. 12:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mond azt,hogy meglepetés lesz és ne foglalkozz vele.Ne idegesítsd magad ilyen hülyeségeken!Egyébként tényleg nagyon idegesítőek az ilyen idióta kérdések.együttérzek!
2008. júl. 16. 12:40
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

:) nyugi engem is.

De pl a sláger kérdések nálam még a következők!

- hűűűű de nagy/kicsi a hasad

- mi lesz a neve a babáknak?

- mikorra vagy kiírva,

- hogy viseled a meleget?

ezeket a kérdéseket szinte minden ember felteszi. Gondolkodtam már azon,hogy leírom őket egy lapra, lemásolom és csak a kezükbe adom :)

Szóval nyugi, nem vagy egyedül sorstárs! :)

26 hetes ikermami

2008. júl. 16. 12:48
 3/15 anonim ***** válasza:

Jaj olyan undokok vagytok :D

A baba varas/ szuletes koruli dolgok mindig is erdekeltek az embereket, szeretnek egyutt orulni/borzongani velunk, ki milyen ember. Beszelnek rola, kerdeznek minket.

En orulok, h mindenki velem/velunk foglalkozik :D

2008. júl. 16. 12:51
 4/15 anonim ***** válasza:

Ne haragudj rájuk! Azért csinálják, mert szeretnének máris személyként gondolni a babádra, mint egy új családtagra. Azért érdekli az embereket mindig a baba neme, a neve, stb. Kicsit közelebb kerülnek hozzá, hozzátok általa.

Mi rég tudjuk a babánk nevét, mégsem áruljuk el, hiába firtatja a rokonság. Persze, ontják a javaslatokat, de mi mondjuk, hogy már megvan a név, és biztos tetszeni fog nekik, csak meglepi lesz, és még SENKI nem tudja, csak ti. Mi lenne, ha ezt mondanátok ti is? Aztán majd kitaláljátok később.

2008. júl. 16. 12:53
 5/15 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, sajnos mindenkivel ezt csinálják az emberek. Egyetértek az előttem szólóval: engem mindig a 'de nagy a hasad' borít ki. Ne is foglalkozz semmivel, várjátok boldogan a babát :)

Egy 32 hetes kismama

2008. júl. 16. 12:54
 6/15 anonim ***** válasza:
Tudjátok aki éppen nem vár babát az valahogy közeledni szeretne felétek és azt hisszük , hogy az ilyen kérdésekkel ez elindítható.Akivel naponta találkozol az biztos nem ilyeneket kérdez (mert ő tudja)de aki csak havonta?Na mindegy , ne bosszankodjatok ,csodálatos dologban van most részetek,örüljetek ennek.(persze ha éppen morcos vagy , vagy ideges azt sem tudod hogy miért vagy nem bírsz egy jót enni ...na szóval mindennek megvan aztán a szép oldala is ) Szép szüléstnektek!
2008. júl. 16. 12:55
 7/15 A kérdező kommentje:

Igen, idegesítő kérdések, nálam pl. gyakori még:

-mikor szülök

-mennyi idős vagyok

-nem félek-e a szüléstől

-fiú vagy lány

-nem unatkozom-e otthon

-mit vettem már a babának.

Ezek a mindennapos kérdések, igazából, nem tűnik zavarónak egyik sem, de úton-útfélen megkérdezik vagy tízszer egy nap, nagyon kiborító tud lenni, és már néha odáig jutok, hogy egy egyszerű Hogy vagy? kérdéstől is durran az agyam.

2008. júl. 16. 12:57
 8/15 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, engem is kiborít. Vagyis inkább az, hogy akármilyen nevet mondasz, valakinek nem fog tetszeni és azt a tudtodra adja. Velem anyu is eljátszotta ezt, mikor már megszületett a fiam. Mintha egyébként bármi beleszólása lenne, vagy számítana.
2008. júl. 16. 13:10
 9/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Engem inkább az borít ki, amikor a kéretlen tanácsaikkal jönnek az emberek, hogy mi legyen a babánk neve. Már rezignáltan mondogatom, hogy örülök, hogy nektek az tetszik, de én és a férjem fogjuk eldönteni. Amúgy szerintem kedves, ha az ember érdeklődik - elhiszem, hogy fárasztó napi 100x elismételni ugyanazt, de gondoljatok bele, jobb volna, ha magasról tennének a kismamákra? Olyan világban élünk, ahol mindenki csak saját magáért "kapar", így nekem kifejezetten jólesik mások érdeklődése. Ne bosszankodjunk! :-)) 25 hetes kismama
2008. júl. 16. 13:28
 10/15 anonim ***** válasza:
Erdekes nekem kimondottan jol esik ha kerdeznek rolunk..bar nem talalkozok 100 emberrel egy nap akik mind megkerdik de ha megis osszefutok valakivel,en szivesen elbeszelgetek vele, sosem zavart, sot..elpanaszolom hogy meg mindig nem mutatja mi van a laba kozott...stb. 22 hetes kismama
2008. júl. 16. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!