8 hetes terhes vagyok, es meg mindig kijon az arcomon 1-2 pattanas. Mindenki azt mondja, hogy a kismamak olyankor megszepulnek, akkor most ez lehet, hogy valami problemat jelez?
Sziasztok!
Nekem kisfiam lesz, és hát hagy némi kívánnivalót magaután a bőröm :) Az arcom viszonylag türhető, ellenben a karjaim és a hátam elég ronda. Pattanások meg miteszerek. Nekem is az elején volt csúnya az arcom, de az a 16. hét körül elmúlt :) Kitartás, ezek nem olyan vészes dolgok :)
Jó babavárást 31 hetes mama
én is így elkeseredtem az elején. kb a 10-12.hétig tartott és azóta szerencsére nem jött ki annyi ragyám. elmentem kozmetikushoz is de meg se látszódott. kitartás!!!
19.hetes Kismama:)
Szia! A terhességem elején nekem is nagyon csúnya volt az egyébként is pattanásos bőröm, de olyan 20-22. hét után ritkábbak lettek. Kitartás :)
32 hetes kismama
Hát, nekem van egy gyönyörű kisfiam és vele borzalmasan néztem ki. :) Pattanások az arcomon, dekoltázsomon, zsíros haj, fú, nagyon gáz volt. Az okos kozmetikustól meg is kaptam, hogy a pattanások 90%-ért mi magunk vagyunk a felelősek, mert elkaparjuk. Hát én nem kapartam el. Viszont, amint megszültem, rá egy hétre kb. megint letisztult a bőröm.
Én úgy voltam vele, hogy ha én ronda vagyok, akkor a gyerek szép lesz. Saját babona, saját hülyeség, de bejött.:)
Én soha nem voltam pattanásos, most meg a hátamon akkorák vannak hogy én utálom őket nemhogy más.
Voltam már kozmetikusnál , többször megtisztította, de sajnos max 2 hétig tartott, utána megint előjöttek.
31 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!