Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fogamzásgátlót szedek ez a 4....

Fogamzásgátlót szedek ez a 4. hónapom. Szombaton hagyom abba és jön a 7 gyógyszermentes nap, de tegnap óta kicsit vérezgetek. Ez mitől lehet? Terhes lehetek?

Figyelt kérdés

2014. jan. 8. 13:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nállam is volt ilyen, nállam a 3.hónapban, : volt pecsételő vérzésem a hó közepén, és a megvonásos időszakba nem jött meg.. gondolhatjátok de voltam dokinál és mondta hogy mindenkinek másképp áll rá a szervezetee a gyógyszerre és szedjem tovább semmi baj, azóta a következő adag után ha pár csepp is de volt ugyhogy én is véreztem meg nem is de mégsem vagyok terhes ( nem rég szültem ,4 hónapja knagyon nem kéne ) :)de én mentem dokihoz és neked is ezt javaslom.egyébként mi nők hajlamosak vagyunk hallucinálni :) ez a biztos :)
2014. jan. 10. 19:14
 12/12 A kérdező kommentje:
Már voltam dokinál mert multhét pénteken elkezdtem elég rendesen vérezni mikor még nem kellett volna. Mondta, hogy semmi baj nincs csak most így reagálta le a szervezetem a hormont hogy hamarabb elkezdett kiürülni. MOndta hogy hagyjam el a két szemet ami van még és kezdjem el a 7 gyógyszermentes napot 7 nap után azaz a 8. napon kezdjem el az új levéllel. :) ma fogom elkezdeni szedni remélem már minden rendben lesz :) köszönöm a váláaszokat!
2014. jan. 17. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!