Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Konkrétan mit jelent a látogat...

Konkrétan mit jelent a látogatási tilalom a kórházakban? Szülni majd bejöhet velem a párom? S ha megszületik a Pici, az utána következő pár napban sem látogathat meg a párom?

Figyelt kérdés
Ha be kell hoznia vmit pl, akkor azt hogyan tudjuk megoldani?
2009. nov. 30. 14:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ez kórházfüggő!

Én egy hete szültem, akkor már látogatási tilalom volt, de ez csak az új - és koraszülött részleget érintette. A szülőszobára bejöhetett. Azért mi is vittük az oltási könyveket. Látogatás nálunk amúgy is üvegen keresztül történik, most is megengedték, hogy addig kitoljuk a babát, de nem lehetett ott kimenni, hanem máshol le lehetett menni a látogatókhoz és addig a babát be kellett tolni a csecsemősökhöz.

2009. dec. 3. 07:54
 12/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Melyik kórházban szültél?
2009. dec. 3. 08:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

A SOTE II-n szültem, ahol tegnap óta teljes karantén van, de apa bemehet a szülésre és a kétórás megfigyelésre. Utána viszont még a portáig se. Pont tegnap mondta egy barátnőm, aki vizsgálatra ment be és akkor rendelték el a karantént, úgyhogy frissek az infói.

2009. dec. 4. 12:51
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál! Én is a SOTE 2-n fogok szülni január végén. Remélem akkor is beengedik a páromat, nem szeretnék egyedül szülni. :(
2009. dec. 4. 13:08
 15/15 A kérdező kommentje:
Még azt szeretném kérdezni, hogy feltétel, hogy be legyen oltva az Apuka? Vagy ha nincs beoltva, akkor is beengedik szülni (SOTE 2)? Köszi, ha írsz!
2009. dec. 4. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!