Konkrétan mit jelent a látogatási tilalom a kórházakban? Szülni majd bejöhet velem a párom? S ha megszületik a Pici, az utána következő pár napban sem látogathat meg a párom?
sajnos nem jöhet be szülésre sem és utána sem, míg tilalom van. ha hoz cuccot, azt a portán kell leadnia, ahol te átveheted a portás segítségével.
hozzáteszem, az én férjem belógott a korházba amikor császárra vittek, így miután meglett a baba, ő láthatta először és engem is pár pillanatra. ez volt 2008 febr 1-én a zárlat idején.
Szülni bemehet! Miskolcon a megyeiben bejöhet. Főleg ha be van oltva. Tegyétek be az oltási könyvet. Látogatni egyéltalán nem jöhet be. Tehát csak akkor látja majd a picit ha szültök. Utána majd csak ha mentek haza. Ha kell valami sos majd a portás felviszi neked. Legalább is én megkérdeztem és azt monda megoldják. Nekem megér egy pár százast is.
40km
Szia!
Nekem a szülésznőm mondta,h szülni bejöhet Apa,de a 2 órás megfigyelésen már nem maradhat!Meg legközelebb ha megyünk haza!
Csak azt nem értem,h az ápolók is bejönnek nap mint nap dolgozni és itt azt beszélik,h a kórházi dolgozók 80%nincs beoltva!Én ezt nem értem igazán!Ez nem kötekedés,meg azt is megértem,h a látogatási tilalom a mi érdekünk,csak pont etért furcsa ez!
Szia!
Én épp tegnap kérdeztem rá a szülészeten. Zalagerszegi vagyok, itt szülni beengedik az apukákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!