Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22hetesen vérzés? Mitől lehet?

22hetesen vérzés? Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Nem fàj semmim. Befektettek 3 napra. A méhszàj zárt. Mégis mi okozhatja?
2014. jan. 8. 05:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
9-es! Nagyon egyszerre gondoltunk erre!
2014. jan. 8. 09:53
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem kamu sajnos. Azt mondtak 3 tünetmentes nap utan mehetek haza. Uhra meg csak hnap lesz hely :-/ reggel viziten kérdezték h mozog e. ennyi volt. amugy mozog. de meg mindig halvany barnás folyásom van
2014. jan. 8. 11:04
 13/23 anonim ***** válasza:
Szia. En 21 hetes vagyok, es tegnap hajnali 2kor vettem eszre egy kis vert... azonnal berohantunk a korhazba (elotte itthon megneztem, hogy van e meg szivhangja a picurnak) ahol szivhangot neztek, meghszajat, es ultrahangot. Mindent rendeben talalt az orvos, es en sem tudok sajnosindokot, hogy miert vereztem, ami nagyon zavar... Mehlepeny oke, mehszaj oke.... Azota nem volt 1 csepp ver se csak rossz hogy nem tudom elvezni a terhesseget, mert 8 hetesen is vereztem, akkor hematoma volt..(azota felszivodott) Teljesen egyutt erzek veled, bar engem nem fektettek be (jobb is, hisz itt ez a korhaz tiszta ferto...)
2014. jan. 8. 11:08
 14/23 anonim ***** válasza:
Melyik kórház ez? Nálunk csak a szülészeten 2-3 ultrahang is van és még ha jönnek is a kismamák ultrahangra sorban, egy panaszokkal jelentkező terhes nőt azonnal megvizsgálnak, nem váratják két napig. Nagyon kíváncsi vagyok, melyik kórház ez, mert felháborító.
2014. jan. 8. 11:14
 15/23 anonim ***** válasza:

Nalunk se vettek elore senkit! En 24 hetesen vereztem be utana 2-3 hetente ram neztek (elojegyzes van nalunk is)

Jott egy no aki.verzett nagy pocakja volt a nonek a terhesseg begen jart eros 40es lehetett) bekopogott az uhba es mondta hogy verzik a pici nem mozog...

Azt mondtak neki uljon le ha lesz hely megvizsgaljak! Nehany not behivtak (az elojegyueseseket) az meg ott zokogott addig... Egyik varandos anyaban sem volt annyi, hogy beengedjek a not! Engem mikor szolitottak mondtam hogy en vagyok de menjen O! Azt mondta az asszisztens hogy akkor maganak kell kivarnia a sort! Hat mondtam hogy akkor kivarom...

Senkinek nem volt annyi ideje, egyutterzese, hogy beengedje maga elott... A not rogton tolokocsiba tettek es hivattak vele a ferjet, hozzon ruhat.

Kijott az asszisztens es behivott engem... 10 percet ultem ott pluszba! Ennyit csuszott az elojegyzesem! De mivel a nonek nem volt igy egy ures lyukra kellett volna varjon!

Vicc amit megtesznek...

Mikor bementem azt mondtak sajnos a holgynek ez mar nem volt s.o.s...

Nekik csak statisztika ez is

2014. jan. 8. 12:57
 16/23 A kérdező kommentje:
Ez Szolnokon van. De gondolom azert nem nézték meg olyan sürgösen mert mondtam h mozog.
2014. jan. 8. 13:02
 17/23 anonim ***** válasza:
Borzasztó, hogy vannak ilyen kórházak :S Én szombaton voltam benn ügyeleten, mert nagyon görcsöltem. Egy szó nélkül vittek a szülészetre és jött a CTG meg az ultrahang. Olyan idegesítő ez a hozzaállás, mert mégis csak egy kis emberke életéről van szó! Remélem azért minden rendben lesz kedves kérdező! Nagyon-nagyon drukkolok!!!
2014. jan. 8. 13:04
 18/23 anonim ***** válasza:
17-es vagyok. Én ott születtem és nőttem fel. A Hetényiben is el tudom ezt képzelni, a MÁV-ban meg méginkább. A MÀV-ban gerincferdülés miatt voltam dokinál és vizsgálat nélkül elzavart, hogy majd, ha 40 évesen már mozogni sem tudok a fájdalomtól, akkor menjek vissza. És még sok hasonló tapasztalat.
2014. jan. 8. 13:09
 19/23 A kérdező kommentje:
Pff... Az is szép.... Hàt remélem nem lesz baj. nem fáj semmim. nem görcsölök. Vannak itt a szobaba masok is igy és nekik is azt irtak rá a papirra h ismeretlen eredetű vérzés...
2014. jan. 8. 13:14
 20/23 anonim ***** válasza:

Nekem volt 20 hetesen vérzés, manuális vizsgálat és szivhang hallgatás (sztk-ba mentem mert az volt a leggyorsabb) azonnal küldtek Uh-ra, hogy a "sürgösségi" gombot nyomja a sorszám húzónál. Pedig mozgott a baba. A 2. voltam aki bement Uh-ra, pedig millióan voltak a rendelőben.

azóta sem tudtam meg, hogy honnan jött a vérzés. Nem a méhből az tuti, mert a lepény is jól volt és haematoma sem volt látható. Szerintem méhszájseb lehetett. De nem nem vének rá mérget. Viszont engem nem fektettek be, csak Magnerotot kaptam meg pihenést írtak elő. Nem voltak görcseim sem.

2014. jan. 8. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!