Timy333 kérdése:
Mitől lehet vérzés 6 hetesen?
Figyelt kérdés
Kedden pozitívat teszteltem,de csütörtökön alvadt vér jött ki belőlem,ma kevés vér. Mitől lehet?2013. dec. 27. 14:18
1/9 anonim válasza:
semmikepp nem jelent jot, foleg az alvadt ver, es ha gorcsokkel jar, es piros verrel, mindenkepp orvos.
en is verezgettem egyszer nagyon erosen, aztan barna ver jott, szerencsere nalam nem volt gond 5. hettol 9 hetig barnaztam egy kis levallas miatt...
menj orvoshoz mindenkepp... mi is szaladtunk egybol...
kivanom h semmi baj ne legyen...
2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom összefügg e de azóta a cicim sem érzékeny.
2013. dec. 27. 14:38
3/9 anonim válasza:
iamamának van kisebb angyobb mennyiségá vérzése. de mindig el kell menni rovoshoz vele hogy megnézzék mi ahelyzet a terhességgel. Azért is kell elmenni hogy kapj progeszteron róltást ami segití egtartani a terhességet. De garania nincs rá hogy nem lesz gond.
4/9 anonim válasza:
Szia! Nekem 2 hete kezdődött, hormonális okokból valószínűleg. Gyógyszert kaptam, amit a 12. Hétig szednem kell, de már sokat javult a vérzés. Semmi rendellenességet nem találtak, ezért valószínű a hormonális dolog. De mindenképp menj orvoshoz, ezt muszáj komolyan venni, mi is azonnal rohantunk.
5/9 anonim válasza:
Ez mindenképp orvos!!!
A vérzés lehet haematóma vagy méhszájseb, esetleg hormonális is, de az alvadt vér nem sok jót jelent.
Szorítok!
7/9 A kérdező kommentje:
Voltam ügyeleten. Megvizsgáltak,de csak annyit mondott a doki hogy nem lát semmit.Azt se mondta hogy elvetéltem,azt sem hogy van baba.Hétfőn mennem kell megint.
2013. dec. 29. 11:15
8/9 anonim válasza:
Meg se kérdezted, mit nem lát???
9/9 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy vagy nagyon pici a baba vagy nincs is,nem látja. Egyébként nagyon idétlen volt az orvos. Azzal kezdte hogy nem tud ultrahangozni.
2013. dec. 29. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!