Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22hetesen vérzés? Mitől lehet?

22hetesen vérzés? Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Nem fàj semmim. Befektettek 3 napra. A méhszàj zárt. Mégis mi okozhatja?
2014. jan. 8. 05:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Az orvos sem tudja? Hüvelyi vérzés vagy lepényleválás szokott ilyenkor lenni. Esetleg méhszájseb. Ezeket azonban az orvos pontosan látja.
2014. jan. 8. 07:21
 2/23 anonim ***** válasza:
Ha befektettek, miért nem kérdezted meg az orvost??
2014. jan. 8. 07:32
 3/23 anonim ***** válasza:

Szia! En 24 hetesen vereztem be...

Verzes utan 1 oraval se tudtak mar megmondani, hogy honnan jott a ver! Annyival biztattak, hogy nem a lepeny valik le! Nekem a szulesig napi 2-4 ora mozgasom lehrtett ami a szuksegletekre volt eleg es a fozes heti mosas!

Biztasd a babad! En is azt tettem! A fiam egy igazi harcos! A szuloszoban is megkuzdott az eleteert, a teherbeesesem is kuzdelmes volt pedig csak 21 voltam :) 4310 es 58 centi lett 9/10 volt az appgarja azzal egyutt, hogy a szivmukodese a nulla es a 210 kozott volt es surgossegi csaszarunk lett!

Bizz a babadban, kivanom, hogy tartson ki melletted! Vigyazz magatokra nagyon!

2014. jan. 8. 07:43
 4/23 A kérdező kommentje:
nem tudjak. vagy legalabbis nem mondtak. kezi vizsgalattal nem latott semmi gondot. uh csak holnap lesz.
2014. jan. 8. 07:52
 5/23 anonim ***** válasza:

Menj akkor privat uh-ra! Milyen korhaz az ahol nem neznek ra rogton a babara??? En ne haragudj, de biztos nem maradnek ott igy! Vagy kiorditanam, hogy most rogton vigyenek az ultrahangba!

En vasarnap este vereztem be... Az ugyeletes doki egybol az uhba vitt...

2014. jan. 8. 08:12
 6/23 anonim ***** válasza:
Milyen kórház az, ahol csak holnap tudnak ultrahangot csinálni? Ez nagyon fura...Én ha bemegyek éjjel, akkor is csinálnak ultrahangot.
2014. jan. 8. 08:14
 7/23 anonim ***** válasza:
Igen, én is ezt mondom. Kézi vizsgálat? Ugyan már. Hat hetesen bevéreztem és rögtön mentünk az ultrahangra.
2014. jan. 8. 08:19
 8/23 anonim ***** válasza:

Milyen kórház ez???

Háromszor is voltam ügyeleten, mindig ultrahanggal kezdték... Először lezúgtam a lépcsőn, utána bent is tartottak fenyegető koraszülés miatt, harmadszor meg gyanús volt, hogy szivárog a magzatvíz.

2014. jan. 8. 09:40
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

UH csak holnap lesz? 22 hetes vérző terhes esetében? :D

Kedvesem ha kamuzol azt tedd úgy, hogy hihető legyen.

Ilyen idős terhesnél vérzés esetén a kézi vizsgálatot követően rögtön UH-ák.

Megint unatkozol?:D

2014. jan. 8. 09:48
 10/23 anonim ***** válasza:
Remélem nem a kamuzós álkérdező tért vissza, miután törölték a kérdéseit. Bocsánat kedves kérdező, ha nem így van, csak eléggé gyanús ez, hogy bemegy egy kismama a kórházba, hogy vérzik, aztán csak megtapizzák és semmi ultrahang. Meg mi az hogy három napra befektettek? Amikor az ismerősöm a kórházban volt 16 hetesen vérzés miatt, őt addig vizsgálgatták, míg ki nem derült mi baja és határozatlan időre befektették őt. Így, hogy azt sem tudják megmondani, mi bajod, elég fura kijelentés, hogy három napig tartanak benn. Mi alapján? Ha ez nem kamu kérdés, nagyon nem jó helyen vagy, követelj ki egy ultrahangot! Drukkolok, hogy minden oké legyen....
2014. jan. 8. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!