Kéne kis segítség mert csak arról olvasok mindenhol h az elmaradt mentsuráció x napjától stb, sehol nem írják mi van ha éppen mestruációkor történt meg. Mikor mutatja ki a teszt leghamarabb, ha így történt a teherbeesés?
A legérzékenyebb tesztek mutatják a sikeres aktust követő 14. nap körül. Viszont tünetek legkorábban a beágyazódást követően jelentkezhetnek (és ez nem 7 nap, hanem egy picivel több inkább), tehát bármilyen tünetet érzel, annak semmi köze a terhességhez! Elképzelhető, hogy van egy gyomorrontásod, vagy összeszedtél egy hányásos vírust. Esetleg itt voltak az ünnepek és ezt-azt összeettél, leterhelted esetleg a gyomrodat vagy éppen nem esett jól ennyi minden a gyomrodnak.
Szóval ha össze is jött, inkább az aktust követő 14 nappal tesztelj legkorábban.
Pont ez az, hogy csak bizonyos dolgokat hánytam ki, és nem is ettem az ünnepeket alatt sem többet, főleg nem össze-viszza, nem szeretem ezeket a nagy "zabálásokat".
Arra is gondoltam, hogy pszichésen produkálok ilyen tüneteket, mert annyira vágyom erre a babára. Na meg hogy olyan melegem van folyamatosan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!