Negatív vagy pozitív a teszt?
Figyelt kérdés
1 hét múlva veszek még egyet hátha ,de addg is érdekelne a tapasztalatotok,véleményetek.
2013. jún. 24. 12:57
1/19 anonim válasza:
Elég fura, ablaknál fényképezted? Fektesd le valahova úgy fényképezd, ne higgy az átszűrődő fénynek!
Szerintem ez negatív...
2/19 anonim válasza:
Amíg vizsglatni kell, tekintsd negatívnak. A pozitív teszteket nem kell fénnyel bűvölni, forgatni, átvilágítani vagy negatívba tenni, mert egyértelmű lesz. Addig pedig türelem.
4/19 A kérdező kommentje:
Igen,egy ismerősöm mondta hogy ha alapból látok rajta valamit,akkor ablakhoz téve kicsit erősebben látom.Eddigieken nem láttam ,de ezen most igen.Alapból is meg ablaknál is.
Köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 24. 13:04
5/19 anonim válasza:
Ez sajnos tutira negativ.. Sok tesztnél látszik rózsaszínes háttér,de ez a teszt hibája mivel ez a tipikus példája annak hogy a vizelet átitatta a teszt ezen részét mivel a kontroll csík megjelenéséhez is kell a vizeletből..Szerintem tök mindegy milyen erős-halvány csak csík legyen.. tesztelj azért 2nap múlva,hátha még is baba... :)
6/19 anonim válasza:
Nekem még negatívnak tűnik!
Sok sikert!:)
26+3hkm
7/19 anonim válasza:
Lehet, hogy káprázik a szemem és már nagyon szeretnék látni egy halvány pozitívat, de én látok egy második csíkot. Remélem, igazam van :) Pár nap múlva ismételd meg a tesztelést és hozd a képet! :)
8/19 A kérdező kommentje:
Szerintem is van második halvány ,azért érdekelt hogy az -e lehet :) Azt tudom hogy átivódik a papír és akkor látszik a rózsaszin sáv,én ezen a rózsaszín sávot halványabbank látom mint a végén a szintén halvány,de annál erősebb csíkot.De aztán lehet rosszul látok..:/
2013. jún. 24. 14:03
9/19 anonim válasza:
Én is látom a száradási "sávot" és a végén ott van egy, a kontrollcsíkkal megegyező vastagságú, kicsit sötétebb csík. Remélem, jól látunk! Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!