Gabriel teszt (25ös) 16. dpo-n segítsete. K, csapott be valakit?
Figyelt kérdés
negatív lett, nem tartottam meg fél órnál tovább, de addig az volt. Lehetséges hogy nem mutatta ki? Vagy ez nem terhesség akkor?2013. jún. 4. 18:21
1/16 anonim válasza:
A nem várt előtt fölösleges tesztelni. Sok nőnek csak a nem várt után 5-14 nappal lesz csak pozitív a teszt. Ha késik 3-7 napot utána érdemes tesztelni, addig nem.
2/16 A kérdező kommentje:
de a peteérés a lényeg.. csak akkor voltunk együtt.
2013. jún. 4. 18:31
3/16 anonim válasza:
A Gabriel nekem 2hét után is nega volt, amikor a Lilly bőven pozitívat mutatott...(lilly nemvárt napján du is pozitívat mutatott nekem)
2,5éves a csajszi.
5/16 A kérdező kommentje:
nem tudom mert rendszertelen lilyt hol lehet kapni?
2013. jún. 4. 18:41
6/16 anonim válasza:
Nyilván az ovud napja a fontos, de egyáltalán nem biztos, hogy neked a 16dpo-n ki fogja mutatni a terhességedet. Nem egy ismerősöm van és itt is nem egyszer olvastam, hogy csak a nem várt után lett + a teszt. Nekem személy szerint X-epil 25 teszt már 13dpo-n kimutatta halványan a terhességem, míg a Gabriel csak 5 hetes 5 naposan mutatott egy halványka valamit. Barátnőmnek Gabriel 17dpo-n úgy virított a két csík mint égen a csillagok. Az, hogy mikor mutat valamit a teszt függ, hogy te személy szerint mennyi HCG-t termelsz (baba) és a teszttől is függ. Ezért szokták mondani, hogy tök fölösleges előre tesztelni. Ha nem jön meg az már egy jel a terhességre, ráadásul ingyenes jel. Ha több napig nem jön meg, az még jobb jel, és utána már jöhet a teszt. Előtte teljesen mindegy mi az eredmény mert még bármi történhet (vetélés, téves negatív)
7/16 anonim válasza:
Nekem az X-epil teszt vált be (tesco, Rossman) kb. 800Ft 2db. A lilly is jó csak az drágább , szintén Rossman, Tesco. De ha be mész DM-be ott is találsz teszteket. Nekem a gyógyszertárik nem váltak be.
8/16 A kérdező kommentje:
de ha nem tudom mikor jönne meg honnan tudjam hogy mikor maradt ki...?
2013. jún. 4. 18:45
9/16 anonim válasza:
Mikor volt peteérésed? Peteérés után 14-16 nap múlva kell megjönnie. Ez szabály, ha nem így működik akkor nagy valószínűséggel hormon problémád van. De ha LH tesztből, hőmérőből, nyálka nézegetésből stb. tudod a peteérésed "pontos" napját akkor hozzá adsz legalább 14-et, de inkább 22 napot, na akkor már nagy eséllyel fog mutatni valamit a teszt. 14. napon már elkezdte a baba beásni magát, de még közel sem fejezte beágyazódást. A HCG szintje minden nőnél egyénileg emelkedik, van akinek lassabban van akinek gyorsabban. Rendkívül teszt függő is, hogy mikortól mutat már valamit.
10/16 anonim válasza:
Ha nincs rendszeres ciklusod, egészen biztos, hogy hormon problémád van, amivel fel kellene keresni egy orvost. Mert így évekig lehet babán dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!