Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhességi tesztet, ha...

A terhességi tesztet, ha másodjára lepisiljük akkor is jó? (többi lent)

Figyelt kérdés

Oké, vicces a kérdés:)

Ismerősöm csinált tesztet ami negatív lett, de momdtam neki, hogy míg kimegy a boltba addig várjon az eredménnyel.

Negatív lett a tesztje, legalább 30percig. Aztán míg nem volt itthon, "rápisiltem" a tesztre újból és két csík lett:)))) ( én 24hkm vagyok)

Nem vicc a sztori..de az arca csak úgy lefehéredett...

Rendesen kijött rózsaszínben a csík!!!

2013. jún. 1. 18:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
?
2013. jún. 1. 18:09
 2/11 A kérdező kommentje:
Én is csak egy kérdőjelet tudok rakni a sztorira...nagyon kemény..ezt nem gondoltam volna!!
2013. jún. 1. 18:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Én kipróbáltam mert volt egy rakás tesztem, hiába voltam terhes nekem a negatív tesztek soha nem változtak két csíkossá. Kipróbáltuk a férjem pisijével utána enyémmel (terhesen is nem terhesen is) én is rápisiltem többször (terhesen és nem terhesen is) pisiltem negatív tesztre, pisiltem pozitív tesztre hát ha erősebb lesz a csík, de soha nem történt változás rajtuk. Én azért csináltam mert itt sokszor láttam ilyen kérdéseket gondoltam utána járok az igazságnak.
2013. jún. 1. 18:12
 4/11 A kérdező kommentje:
Nekem átváltozott egyértelműen, kazettás valentine!
2013. jún. 1. 18:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is kipróbáltam de nekem sem változtak át,maradtak egy csíkosak
2013. jún. 3. 21:25
 6/11 anonim ***** válasza:

Kíváncsiságból már én is próbáltam, bevallom, de sosem váltott át negatívból pozitívba, vagy erősebb pozitívra, netán pozitívról negatívra. Olyat tapasztaltam csak, hogy a Predictor Early, ami nagyban hirdeti, hogy megőrzi az eredményt, az csúfosan bekékült, az eredmény elmosódott, az egész teljesen gusztustalan és eltehetetlen lett. Ellenben az X-epillel, aminek a kazettás változatnál piciké besárgult a háttér, de teljesen egyértelmű, míg a csíkok ugyanúgy néznek ki, mint az első percekben.

30 hkm

2013. jún. 17. 19:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Aki ujra pisilt az mar regen hasznalt kiszaradt tesztet hasznalt ujra, te meg egy nemkiszaradtad, ezert lett et csik. Ez tiszta kemia, ha valakit reszletesebben erdekel a teszt mukodese, neten biztos megtalalja
2013. jún. 17. 20:59
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen, nem volt kiszáradva!
2013. jún. 17. 22:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Én úgy pisiltem rá, hogy előtte a férjem pá pisilt, én mg kb. 10 perccel később.
2013. jún. 18. 07:46
 10/11 anonim ***** válasza:
És nem lett 2 csíkos pedig már a 19 hetet taposom.
2013. jún. 18. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!