Aki 176cm és 69kg indult terheségnél mekora sullyal fejezte be a terheséget és nagy hasa volt?
Figyelt kérdés
most vagyok 72kg ès 18hetes ès 4napos.làtszik màr a hasam.ès szeretnèm tudni ki menyit szedet fel ès nagy hasa volt e?2014. jan. 6. 11:03
1/10 anonim válasza:
Kicsit magasabb és kicsi kevesebb kiló voltam, de összesen 12 kilónál tartok, a 40. hét végén járok. Pocim állítólag picike, de ekkor magasságon már elég jól eloszlik :)
2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a vàlaszod.
2014. jan. 6. 11:17
4/10 anonim válasza:
Én 168 cm és 72-vel indultam. A vége 94 lett :-( De most már újra 76-77 vagyok.Gyűröm le a kilókat,lassan de biztosan.
5/10 anonim válasza:
én 176cm-vel és 62kg-val kezdtem a terhességet.Most 80kg körül vagyok,remélem ez alatt a pár hét alatt már nem sok jön fel rám.Szerencsém van,mert eloszlik rajtam,mindenki csodálkozik hogy hová híztam azt a 18kg-t :)
36hkm
6/10 anonim válasza:
Szia! Én 176 cm vagyok, és terhesség előtt 63kg voltam. A végére 10 kg-ot híztam, de vizesedtem is. A fiam kereken 4kg-ot nyomott. Szülés után 65 kg voltam, mára pedig 59 lettem. ( fél éves a Picim)
Az utolsó 2 hónapban nőtt a hasam, előtte alig látszott, hogy kismama vagyok, pedig nagy hasat szerettem volna. :) Boldog babavárást! :)
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a vålaszokat.èn 83kgtol nem szeretnèk többet ès probàlok vigyàzni.
2014. jan. 6. 13:00
8/10 anonim válasza:
174cm 68kilósan kezdtem és 82kilósan fejeztem be,nagyon picuri hasam volt,nem látszódott a 14 kiló,és a szülés után 9 rögtön lement.
9/10 anonim válasza:
178cm-re és 70kg-mal kezdtem, 10kg-ot hiztam. Szules utan 5kg ment le, es 6 het mulva mar ujra 70kg voltam. Ennyi idosen en is kb. ennyit hiztam, aztan havonta fel kilo korul, majd 36-dik hettol heti 1 kilot.Masok szerint is meg szerintem is pici pocakom volt
10/10 anonim válasza:
172 centi vagyok és 69-ről kezdtem. Még mindig ugyanennyi vagyok, pedig eszek rendesen. 16hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!