Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor hány hetes terhes...

Most akkor hány hetes terhes is vagyok?

Figyelt kérdés
Február 20-ra vagyok kiírva. Ebből visszaszámolva csütörtökön töltöm a 34. hetet, tehát kezdem a 35-et. De ha a menstruáció időpontjából számolok, akkor még csak 33 hetes vagyok. Ilyenkor már a kiírt időpontból visszafelé számoljuk?
2014. jan. 6. 05:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is úgy.tudtam h. uccso mensi elsi napjától számolják. ezek szerint én 13,hetes és 5 napos vagyok... de a dokim szerint 14hetes elmultam. Hmm h. is van ez..!?.. sztem erre naon nehezen lehet csak rájönni. :)
2014. jan. 6. 05:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Az utolsó menzesz első napjától számol mindenki, tehát csütörtökön leszel pont 34 hetes, pénteken 34 hetes 1 napos, szombaton 34 hetes 2 napos. Én egy héttel korábban, február 13-ra vagyok kiìrva :) Gondolom május 16-án volt a menzesz első napja és az alapján adták meg 40 hétre a február 20-at. Így szokás és nálam is így van. Február 9 a menzesz első napja, arra 40 hét az február 13. Szóval nem értem a gondot. Neked nem 40 hetet számoltak az utolsó menzeszre?
2014. jan. 6. 05:52
 3/3 A kérdező kommentje:

majus 19 volt az utolso menzi elso napja...ez a februar 20 mar a 3. idopont, amit nem is ertek...eloszor februar 26 volt, aztan 23, most meg 20:D nem is ertem...menzi szerint pont vasarnap van hetfordulo...tehat elvileg ma vagyok 33+1, de ha visszafele szamolok, akkor meg 34+4. hat tudja a fene :D

es hogy vagytok, ez a melegfront nem zavar be? Kedves utolso, birod meg?(:

2014. jan. 6. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!