Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet a barátnőm terhes?

Lehet a barátnőm terhes?

Figyelt kérdés

Igazából tudom, hogy lehet, csak valami megnyugvást keresek..

Dec. 8-án jött meg neki, utána kb dec. 20 és jan. 4 között 5-6x voltunk együtt, megszakításos "védekezéssel". (tudom, idióták voltunk, csak elkapott minket a hév..tudjátok milyen...)

Egyszer sem élveztem bele, mindig vigyáztam. 8-a körül kéne megjönnie neki, valamelyik nap picit fájt a hasa (azt mondta, hogy belenyilalt), a mellei pedig kicsit feszesebbek, érzékenyebbek voltak. Ezek csak egy nap jelentkeztek, azt hiszem, pénteken, azóta semmi.

Várom a normális válaszokat !

17F 16L

2014. jan. 5. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Azon mit nem lehet felfogni hogy a megszakításos módszer nem 100%-os védekezés? Még a gumi és a gyógyszer sem az!

1-t megértek hogy éké a hév...

2-t megértek hogy oké a hév..

3-t na jó...

de 6x??

Az meg hogy nem élvezel bele nem sokat számít ha van egy iciri pici agyad is..

Még 5.-e van,majd kiderül...

2014. jan. 5. 20:31
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Mivel pont akkor történtek ezek az aktusok, amikor a barátnőd éppen termékeny időszakban volt, ezért lehet terhes. Nem tudom, te jogy vagy vele, de vannak férfiak, akiknek bő előváladéka van rengeteg életképes spermiummal. Ha nem jön meg a menzesze, csináljatok tesztet.
2014. jan. 5. 20:36
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha késik neki, akkor csináljatok tesztet és kiderül, nem olyan túl sok rá az esély, de azért én nem lennék nyugodt 16 évesen...
2014. jan. 5. 20:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Ma kiütések jöttek ki mindkét lábfején és nagyon viszkettek neki. Ez lehet tünet ?
2014. jan. 6. 23:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Ilyen tünetről még nem hallottam! De amiket a kérdésedben leírtál az lehet akár terhesség jele akár azé,hogy hamarosan megjön a menstruációja! Majd írd meg,ha van valami fejlemény!
2014. jan. 8. 08:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet! Nekem terhesség alatt a kezemen jött ki ilyen viszketős izé.
2014. jan. 8. 08:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt kiütésem a terhesség legelején. Aztán a 9. héten visszatért. Nyilván 1000 féle dolog okozhat kiütést és valószínűleg az én esetemben sem a terhesség okozta, max. felerősített egy amúgy gyenge allergiás reakciót.
2014. jan. 8. 09:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Pénteken megjött neki, szombaton negatív lett a teszt. :)
2014. jan. 14. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!