32 hetes kismama vagyok, ti hogy tudtátok
megkülönböztetni, hogy épp melyik testrészét nyomja ki
a baba?
Figyelt kérdés
Mindenki mondta, meg olvasom is, hogy biztosra tudja, hogy épp melyik testrészét nyomja ki, vagy merre fekszik. én nekem fogalmam sincs. nem is szoktam nyomkodni a hasam, csak simogatni, talán ahhoz nyomkodni szokták, hogy érezzék? mert én azt nem szeretném, csak kíváncsiságból kérdezem, hogy ti honnan tudjátok?
Én sem tudtam megállapítani hogy mi micsoda. Jó esetben eltaláltam hogy hol van gyerek meg hol nincs. A doki rendes volt mert mindig elmutogatta hogy épp hogy fekszik a baba. Mondjuk én meg a keményedés sem ismertem fel, azt hittem hogy csak kinyomja magát a baba. Majd másodszor talán rutinosabb leszek.
2014. jan. 4. 22:34
2/13 anonim válasza:
3 gyerekem van. Sosem tudtam. Csak a legvégén, amikor már nem mozogtak, mert nem volt hely.
2014. jan. 4. 22:53
3/13 anonim válasza:
Én sem tudtam, csak találgattam, mikor az ultrahangos mondta (39. héten), hogy hogy fekszik, akkor nagyjából már beazonosítottuk, de csak olyan szinten, hogy kar-láb-fenék, de így is sokszor nem tudjuk eldönteni.
2014. jan. 4. 23:00
4/13 anonim válasza:
Oh, én csak találgatom, hogy éppen milye lehet, ami kidudorodik...
2014. jan. 4. 23:11
5/13 anonim válasza:
Nekem a védőnő mindig mondja, meg az orvos is, hogyan fekszik, és úgy azonosítom be.
De a lábakkal sokkal nagyobbat tud rúgni, mint a kezével, azt is érzem, hogy alul olyan, mintha csak kaparászna, felül meg a nagy rúgások. :)
2014. jan. 5. 08:23
6/13 anonim válasza:
Igen én is csak onnan tudom vagyis sejtem hogy hoguan fekszik illetve mikor mije merre van hogy a rugás az erősebb mint a kezeivel boxolás. kb ennyi. Hogy épp kinyomja valamijét vagy keményedés azt nem tudom egyértelműen. Egyszer viszont biztos voltam h a lábát látom kidudorodni mert picit nagyobb volt mint egy babakéz és megemelte a hasam mint egy teritőt kb. de hogy talpacska vagy térd volt az nem tudom....
2014. jan. 5. 14:49
7/13 anonim válasza:
Amikor keményedés van, akkor a baba nem nyomja ki semmijét, nem is mozdul olyankor. Jóslónál meg szülési fájásnál meg az egész has bekeményedik már és olyankor rá is feszül a hasra a bőr, és kirajzolódik a baba teste, nem gömbölyű a has, én "kocka hasnak" hívtam. :)
második
2014. jan. 5. 14:58
8/13 anonim válasza:
én a csuklásról tudom beazonosítani, hogy éppen merre, hogyan fekszik, és abból tudok következtetni nagyjából, hogy éppen a busiját, a popsiját vagy kezét/lábát nyomja ki. Rugdalni szerencsére nem rugdal nagyon, vagy csak nem olyan fájdalmasan, mert pl. nem tudom megkülönböztetni, hogy a kezével boxolt egyet, vagy a lábával rúgott.
33 hetes km
2014. jan. 6. 05:19
9/13 anonim válasza:
Bocsi offolni fogok,de nektek szokott fájni ha rukapál? ma reggel azthittem kirugja az oldalam,már fájt is. Elvileg 30-hét utolso uh szerint menzesz szerint viszont majd 32. holnap kell mennem orvoshoz szerintetek mondjam h fáj néha?
Vagy ez természetes mar ilyenkor?
6os voltam asszem
2014. jan. 6. 09:32
10/13 anonim válasza:
en vasarnap reggel egy ilyen fajdalmas rugasra, de az volt az elso es eddig az utolso. Szerintem ez normalis lehet, mert ugye mar nagyobb, a helye egyre szukebb..de azert emlitsd meg a dokidnak, gondolom kapott mar eleg sok ilyen, szamara bugyutanak tuno kerdest :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!