Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, ha olyan érzésem...

Ketteske kérdése:

Normális, ha olyan érzésem van, mintha mindjárt megjönne?

Figyelt kérdés
Ma teszteltem +-at, de nagyon feszül a hasam,pontosan olyan, mint mensi elött. Nektek is volt ilyen? Ez mitől lehet? Mikor múlik el?
2009. nov. 27. 23:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

aha, igen, volt :) megkérdeztem a dokimat, és teljesen normális! A szervezeted még emlékszik a mensire, nagy új neki a terhesség, így ez az érzés megmarad. Még a köv mensidkor is lehet ilyen :) sőt, van aki ilyenkor még picit vérzik is.

Nyugi, és gratulálok! Nem lesz semmi baj! :)

2009. nov. 28. 00:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia!Én 6 hetes terhes vagyok, és szinte minden percben olyan érzésem van, mintha mindjárt megjönne, elég fura érzés, de hát most ez van:)Remélem azért ez nem fog sokáig tartani:)
2009. nov. 28. 09:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Kb 8 hetes koromig lestem a bugyimat, hogy vajon megjött-e, vagy csak növekszik a méhem, azért fáj. Mensi ideje körül minden alkalommal jobban fájtam. A 3. kimaradásakor már nem aggódtam. Egyébként 15 hetes vagyok és még mindig érzem néha.
2009. nov. 28. 10:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugodtam.
2009. nov. 28. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!