A pozitív terhességi teszt után mennyi ideig éreztétek úgy, mintha mindjárt megjönne a mensi?
Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 13:12
1/6 anonim válasza:
Csak egy pár napig. Szedtem magne b6-ot, és jobb lett. 3*1-et
2/6 anonim válasza:
Sajnos én túl sokáig. 40 napig.El is ment a baba. Bocs, hogy megijesztelek, de sajnos ez is előfordul néha.
3/6 anonim válasza:
nekem a 13.,14. hétig vissza, visszajött úgy emlékszem, de azért nem volt folyamatos.Mármint eleinte igen, aztán ritkult.De később, a 18.-20.-26. hét tájékán is éreztem
5/6 anonim válasza:
Én pár napig, de ez attól is függ ki mikor tesztel...mert ugye nem mindenki ugyanakkor csinálja meg, arról nem is beszélve hogy nem mindenki ugyanannyi ideig érzi, van aki pár napig, van aki hetekig, van aki bégig ilyen érzést tapasztal, hol elmúlik, hol felbukkan.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát! :)))
2010. okt. 17. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!