Két napom van a nemvártig! Négy napja émelygek fáj a fejem és testápoló szerü folyásom van! Lehet ez baba? Viszont a höm ma reggel lement36.6fokra 37röl! Olyan érzésem is van mintha mindjárt megjönne!
Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 15:05
1/9 anonim válasza:
Miért nem csinálsz tesztet? ... ez bármi lehet...
Szurkolok neked.
2/9 A kérdező kommentje:
nem korai még a teszt?ne várjam meg a nemvárt napját?
2010. febr. 5. 15:15
3/9 anonim válasza:
Szia
Én pont ilyenkor teszteltem és pozitív lett.
6hkm
4/9 A kérdező kommentje:
idegesit hogy esett a höm:(az is baj hogy nem tudok már tesztet venni leghamarabb csak hétfön ha nem jön meg!nagyon várnánk a babát!a kistesót:))
2010. febr. 5. 15:39
6/9 anonim válasza:
nem kell görcsölni a testhő méréssel.Én nem méregettem pont abban a hónapban,mikor összejött.Sztem pont ez volt a jó,mert nem idegesítettem magam ilyesmivel.Ha már van egy gyerkóc,tuti össze fog jönni a kistesó!Én drukkolok!
A 6hkm
7/9 A kérdező kommentje:
köszi!ma reggel megint felment 36.8ra!majd meglátjuk!holnapra nemvárom!de most émelygek
2010. febr. 6. 08:40
8/9 anonim válasza:
Na mizu?? Megjött?? Nagyon drukkolunk!!
9/9 A kérdező kommentje:
nem jött meg!csak olyan mintha aztán mégsem!a höm ma 37.6!szoritsatok:))
2010. febr. 7. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!