Kismamik nektek mi vált be émelygés ellen?
Figyelt kérdés
8 hetes leszek most màr elég erős az egész napos émelygés ami estére a legerősebb!! Èrdekes meg reggel a legjobb...alig eszek..mit javasoltok??2013. dec. 29. 20:08
1/5 anonim válasza:
friss naracs, én csak azt tudtam megenni. Most elég jó áron is van, 200 Ft körül kapsz egy kilót. Nekem napi 1-2 kikó még most is lemegy.
2/5 anonim válasza:
Én is egész nap szarul voltam, feküdtem, mint egy darab fa, csak pár háztartási keksz csúszott le. Az egyetlen ami enyítette a hányingert az a jó hideg cola volt.
3/5 anonim válasza:
Nekem is csak a hideg ételek mentek le. Joghurt, gyümölcslevek, turmix (hideg főzelék- jó szar, de legalább táplátó), hideg kóla, de csak nagyon kevés, mert utána mindig fájt a gyomrom...Nekem most múlt el a - pont a héten - hányinger,már csak émelygek naponta párszor.
15+4 hkm
4/5 anonim válasza:
Én javasolnám még a B6 vitamint. Nekem nagyon jót tett. :)
5/5 anonim válasza:
hányás....:)
nekem nagyon durván hányingerem volt,reggel kevésbé,estére nagyon,mint neked.
ha hánytam akkor jobb lett pár órára,aztán idővel fél órára aztán 10 percre.olyankor ettem valamit ami vagy kijött vagy nem.
hideg kóla nekem is segített,vagy hideg citromos víz.
ezen kívül semmi,csak a fekvés. a kekszet is kihánytam.
amíg tudsz,reggel egyél ,az is valami.Én reggel piritóst szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!