Egész napos émelygés ellen van valami ötletetek?
citromlé cukor nélkül, vagy kis cola . Nekem a citromlé bevált kicsit jobb lett.
22+4 hkm :)
Borsmenta tea! Hetek óta küzdök a folyamatos hányingerrel, émelygek, puffadok, undorodom minden kajától! Tegnap óta iszom a borsmenta teát és azóta határozottan jobb! Úgy tudom, napi 2 csészével lehet inni.
Kitartást!
Köszi mindenkinek.
Általában reggel és délelőtt nagyon rossz. Most ebédeltem délben egy nagyon keveset, és azóta jobb. Hát megpróbálom ezt a teát, aztán majd meglátjuk.
szia
nekem bevált az első gyermekemnél, hogy állandóan volt valami a gyomromban. most a másodiknál már nehezebb, mert már az evés gondolatától is rosszul vagyok, de erőt veszek magamon és csipegetek. próbálkozz, és találsz olyan ételt, ami mindig beválik (nekem ilyen az eper). most már jobb, de nem szabad eljutni arra a pontra, hogy érezd az éhséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!