Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Masnak is van feherfolyasa...

Masnak is van feherfolyasa terhessege alatt?

Figyelt kérdés
Egesz vegig folyasom volt az elsonel is es most is ez termeszetes? 13hkm

2013. dec. 27. 16:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem is van. Egy bizonyos mértékig természetes. Ha nem nagyon sok, nem viszket ott és nem erős szagú a folyás akkor semmi gond szerintem.
2013. dec. 27. 17:15
 2/10 A kérdező kommentje:
sok a folyas de nem viszked meg nem kellemetlen szagu
2013. dec. 27. 17:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem is van, az orvos is azt mondta hogy amíg nincs kellemetlen szaga ,addig természetes.
2013. dec. 27. 18:17
 4/10 A kérdező kommentje:
akkor jo de engem egy kicsit zavar.
2013. dec. 27. 18:36
 5/10 anonim ***** válasza:
nekem is megindul rendesen napközben, de nem baj. esetleg tisztasági betét, ha zavar
2013. dec. 27. 19:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Egy megerőltető nap után tiszta olyan bugyim. Komolyan, mintha egy tubus sűrű fehér krémet rányomtam volna. Ha egyéb panasszal nem társul, de foglalkozz vele.! Amúgy valamelyik hormon okozza. Nem akarok butaságokat írni, de ha jól emlékszem, akkor a progeszteron. :) 33 hkm
2013. dec. 27. 19:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen és pont mennem kellett akkor a szokásos terhesgondozásra és azt mondta a doki hogy ez gomba. Pedig nem fájt, nem égett, nem volt büdös. Én is csak néztem mert én is azt hallottam hogy ez természetes.
2013. dec. 27. 20:12
 8/10 Gyöngyikee ***** válasza:
Nekem is volt ilyen a terhesség elején valami fertőzést nyeltem be a doki azt mondta , kaptam gyógyszert rá. azóta minden rendben.
2013. dec. 27. 20:48
 9/10 A kérdező kommentje:
unnepek utan megyek uh-ra majd megemlitem az orvosnak… hasfajas lehet jele egy fertozesnek?
2013. dec. 27. 23:53
 10/10 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Szerintem lehet. Nekem klion d 100-at írtak fel és ahogy használtam kicsit több lett a folyás is de utána meg szűnni kezdett. És ahogy több lett a folyás fájt a hasam alja.
2013. dec. 28. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!