Ki mennyit keményedett terhessége alatt? Mikor kezdődött?
Milyen sűrűn? És orvos mit mondott? Nem lett belőle baj, ugye?
Köszönöm a válaszokat!
szia ,kb. a 27. héttől keményedtem...nem volt kellemes és nagyon féltem,de az égvilágon semmi gond nem volt...de nem vagyunk egyformák.
Magnézium adag óvatos megemelése segitett...és pihenés...
Nagyon hálás vagyok a válaszodért.
Én kb 2 hete keményedek sűrűbben, és 19 hetes vagyok.
Emeltem én is a magnéziumot, már egy hete hasmenésem van tőle, ami nagyon rossz.
Pihenek, otthon vagyok egy-egy napot, de fekvés közben is előjön.
Van amikor az alhasam keményedik be egy egész sávban, van amikor az egész hasam egészen a köldökömig, amíg tart a méhem. Ilyenkor olyan, mintha egy kemény felfújt kézilabda lenne a hasamban.
Orvos látott, méhszáj zárt, de aggódom mert olyan korai ez még.
Nem tudom mitévő lehetnék:(
Első hsz vagyok.
Tudod ,igazából visszagondolva már nekem is hamarabb jelentkezett a keményedés,mint a 27.hét...csak először nem tudtam milyen az és ,mit is "kell" a keményedéskor érezni...szóval én sem kezdtem hamarabb nyílni,hiába keményedtem...nem törvényszerű...az üléstől a fekvés jobb,hogy minél kisebb erő hasson a medencédre.
Én 3*2 szem magne b6-ot szedtem,kérdezz rá a védőnődnél...
Fontos,hogy ne idegeskedj,próbálj a lehető legtöbbet ellazulni ..ne aggódj,nem lesz gond.
Volt olyan "tizen párhetes" kismama a kórházban,aki elkezdett kinyílni...de a kórházban kapott magnéziumot,stb...és minden oké volt vele utána!
Minden jót neked és még valami,vigyázz a felfázásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!