Valaki használt utrogestan hüvelykapszulát barnázás esetén? Elmúlott tőle? Rendben ment a terhessége? én most aggódok a baba miatt.
Nekem az elején volt barnázásom, a doki kb 6.-7. hét környékén írta fel, és a 13. hétig kellett használnom. Féltettem, hogy elmegy a pici, mert mellette dolgoztam is ( kissé stresszes, de irodai ülőmunka ). Az utrogestan hatására megszűnt,majd 2 alkalommal még visszatért, ekkor már táppénzre kerültem. Azóta minden rendben: semmi barnázás:)Kimélő életmód: azaz semmi szex, bringázás, nagy csomagok emelgetése,de akár több km-es séta az simán belefért :)
Holnap töltöm a 38. hetet, a kispasi pedig köszöni szépen jól van :D
Első terhességemnél véreztem, azért kaptam a hüvelygolyót (3x1-et), végig minden rendben volt, a fiam a kiírt napon született, már 3,5 éves.
Másodszor csak barnázásom volt, ugyanakkora mennyiséget írt fel a doki, most már a 35. hétben járok, szintén minden gond nélkül.
Ne aggódj, minden oké lesz!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!