Ki izgul, hogy még ezt a 4 napot bírja ki a gyed extra miatt?
Figyelt kérdés
Lassan betöltöm a 38. hetet, de már bármikor megszülhetek, mert nagyon lent van a pici, rengeteget görcsölgetek, keményedek.
De ahhoz, hogy igénybe vehessem a Gyed extrát még ki kéne bírnom ezt a 4 napot!
2013. dec. 27. 10:54
31/45 anonim válasza:
Én is drukkolok hogy minden rendben legyen, könnyű szülés legyen, és hogy kibírjátok még azt a 4 napot. Én csak április végén - május elején szülök, és igenis nem mindegy hogy 1 gyed-et kapok hónapokig vagy 2-őt (van egy pici fiam). Tervben volt a második baba, a gyed extra nélkül is vállaltuk volna mert el tudjuk tartani, de azért nem mindegy az a havi plusz 100ezer mert nem dúskálunk a pénzben. Akinek nem számít a pénz az hazudik :)
32/45 anonim válasza:
Aki szerint nevetséges és rosszindulatú drukkolni a kismamának, vagy értelmetlennek találja a kérdést az miért nem húz el innen a francba? Ki kérte, hogy válaszoljon??? Ha meg csak kötekedni tud és nincs értelmes mondanivalója, akkor meg ne is írkáljon ide butaságokat. Nincs jobb dolga???? Komolyan, ennyi gyűlölettel teli ember él ebben az országban? És nem kérek tőlük az előzőekhez hasonló "értelmes"megnyílvánulást a kommentemre. Igenis drukkolunk kedves kérdező és ne foglalkozz azokkal, akik utána sem néznek a dolgoknak, de osztják itt az észt!
33/45 piroska és a farkas válasza:
Szerintem teljesen normális a kérdés, és érthető, hogy a kérdező számára nem mindegy az összeg. A kérdésben semmi olyan nem volt, ami a baba kárára válna,sőt,a fejlődésének is jót tenne, ha 1-2 hétig még odabent lehetne. Én drukkolok :)
34/45 anonim válasza:
Én december 30.-ra vagyok kiírva. Szinte mindenki mondogatja a kicsi fiúnak, hogy csak januárban születhet meg.:-)De ne aggódj kihúzzuk még azt az egy hetet. :-)
36/45 anonim válasza:
Megszültek! :-D
Azért vannak csendben!
37/45 anonim válasza:
Vagy csak még nem válaszoltak :-) Remélem nem kárörvendő volt az a mosoly kedved utolsó!
39/45 anonim válasza:
Na kismamák vagytok még vagy már anyukák? :-) kihúztátok 2014-ig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!