szoritok kedves kerdezo h kibirja meg a 4napot. nekunk pont fizetes napjan jott. en is igenybe veszem a gyed extrat junius 29-re vagyok kiirva. kicsit mesze van meg de majdcsak eljon.
2013. dec. 27. 16:47
22/45 anonim válasza:
Csak elkezdtem olvasni a válaszokat, de nem jutottam a végére. Egyáltalán nem értem mi a gond a kérdéssel. Szerintem semmi. Bizony, hogy nem mindegy milyen összeget kap az ember. Drukkolok kérdező, hátha pocaklakó vár még egy kicsit. :-)
Anno az én szüleimnél is úgy volt, hogy ha egy gyermek szeptember 1 után született majdnem dupla annyi pénzbeli támogatást kapott az anyuka mint az előtte született gyermekeknél. Még szép, hogy augusztus 31-én születtem. :-D Apa az utolsó percig próbált erről lebeszélni. Most már viccesnek vélik a sztorit, de akkor annyira nem volt az. :-)
2013. dec. 27. 17:23
23/45 anonim válasza:
11 es vagyok. Azért kérdeztem sok nagyon tájékozott mert én is gyedet kapok 17 hónapos a lányom és ha visszamegyek dolgozni! Akkor én is kapom. De gondolom a kérdező nem erre volt kiváncsi hiszen nem fog visszamenni azonnal dolgozni. Értelmesen kéne kérdezni.
2013. dec. 27. 18:40
24/45 anonim válasza:
Bocsin 9 es voltam nem 11 es.
2013. dec. 27. 18:41
25/45 anonim válasza:
Drukkolok hogy kibírja ezt a pár napot odabent! Majd írj hogy mi lett! :-))
2013. dec. 27. 19:33
26/45 A kérdező kommentje:
Rendben megírom:)
2013. dec. 28. 09:30
27/45 anonim válasza:
En is drukkolok nagyon!! :-)
Ird meg mindenkeppen, hogy sikerult-e :-)
2013. dec. 28. 10:19
28/45 anonim válasza:
Mit kell ezen drukkolni? Még ha azon drukkolnátok, hogy könnyű szülés legyen, vagy hogy minden rendben legyen a babával, azt még érteném. De azon drukkolni, hogy később szüljön és több pénzt kapjon tiszta nevetséges!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!