Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki izgul, hogy még ezt a 4...

Ki izgul, hogy még ezt a 4 napot bírja ki a gyed extra miatt?

Figyelt kérdés

Lassan betöltöm a 38. hetet, de már bármikor megszülhetek, mert nagyon lent van a pici, rengeteget görcsölgetek, keményedek.

De ahhoz, hogy igénybe vehessem a Gyed extrát még ki kéne bírnom ezt a 4 napot!

2013. dec. 27. 10:54
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
25%

Ülj rá és ne nyomd ki csak Jan.1 én! :-D

Veled aztán jól kib..zna a saját gyereked, ha hamarabb jönne!

2013. dec. 27. 10:58
 2/45 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu?:O Én igenis izgulok, hogy kibírjam még ezt a 4 napot, mert így nem mind1, hogy mennyi összeget kapok mégis.
2013. dec. 27. 10:59
 3/45 anonim ***** válasza:
82%

Miért kell irigynek lenni?

Nagyon is számít az a pár nap .

Igaza van a kérdezőnek .

2013. dec. 27. 11:17
 4/45 anonim ***** válasza:
Miért ez a gyed extra mit takar pontosan ?
2013. dec. 27. 11:20
 5/45 anonim ***** válasza:
34%
Mekkorát röhögnék ha 31- én 23:59- kor születne...:-D
2013. dec. 27. 11:30
 6/45 anonim ***** válasza:
85%
Lehet, hogy én is diplomásként primitív és buta vagyok, de semmi kifigásolhatót nem találok a kérdésben, ellenben a sok bugyuta, provokatív válasszal, amik még kevesebb intelligenciára utalnak. Kedves kérdező! Megértelek! Nem mindegy, hogy a mai világban mennyi pénzből gazdálkodhat az ember, de ne aggódj! Biztos kihúzzátok még addig, hiszen csak 38 hetes vagy és a görcsök sem mérvadóak. Ismerősöm is hasonló cipőben volt és egy hete a 41. héten szülte meg a picit, bár igaz, hogy rengeteget feküdt. Én január végére, február elejére várom a kisfiamat. Könnyű szülést neked és jó babázást!
2013. dec. 27. 11:56
 7/45 anonim ***** válasza:
54%
Ha jonni akar ugy is jon gyed extra ide vagy oda. Ezen kar agyalni.
2013. dec. 27. 11:57
 8/45 anonim ***** válasza:
43%
Igen, kedves 8-as nem mindegy mennyi pénzből gazdálkodik az ember, de amikor a kérdező tervezte a gyereket, illetve amikor teherbe esett akkor még szóba sem került a gyed extra. Úgyhogy annyira nem éheznek vagy nélkülöznek, ha gyereket mertek vállalni. Ez csak egy plusz juttatás, a szülés időpontját ne ehhez igazítsuk már!
2013. dec. 27. 12:08
 9/45 anonim ***** válasza:
39%
Nemértem mi kőze van ennek a szülés időpontjához? Mi ez egyáltalán? Ahhoz vissza kell menni dolgozni hogy járjon nem adják csak úgy.
2013. dec. 27. 12:21
 10/45 anonim ***** válasza:
73%
Ő sem írta, hogy összedől a világ, ha korábban születik, csak izgul, hogy esetleg megkaphatja-e vagy nem. Teljesen félreértelmezte itt a sok "kedves" válaszoló a kérdést. A másik meg az, hogy igen nagy bunkóság ilyen bunkó hangnemben válaszolni, mint ahogy tették ezt páran, még akkor is, ha esetleg ügyefogyottnak találunk egy kérdést. Ha emberi méltósággal nem tudunk válaszolni, akkor ne is tegyük. Utálom azt, ha valaki a kérdést minősíti, ahelyett, hogy válaszolna. Ha meg nem tud rá válaszolni, akkor ne is sértegessen senkit.
2013. dec. 27. 12:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!