Ki izgul, hogy még ezt a 4 napot bírja ki a gyed extra miatt?
Lassan betöltöm a 38. hetet, de már bármikor megszülhetek, mert nagyon lent van a pici, rengeteget görcsölgetek, keményedek.
De ahhoz, hogy igénybe vehessem a Gyed extrát még ki kéne bírnom ezt a 4 napot!
Majd kiderül, ha bevonzod inkább ha csak ezen agyalsz.
Amikor terveztétek szó sem volt gyed extráról,így ha megszületik is legrosszabb esetben is ugyan annyit kapsz mint mire terveztétek.
Remélem sikerül kihúznod január 1-ig :) már nincs hátra 4 nap!!!
Én kaptam levelet a gyed extráról hogy majd igénybe vehetem és 4 dolgot foglal magába ami nem mindegy de ezek szerint sok embernek nem számít pedig ismerek olyat akinek van pénze és még is.....Sok buta ember van ha valaki egyáltalán azt hiszi hogy a kismama ezt a kérdést azért tette fel mert csak ez számít....így a vége fele végül is ha azt nézzük már igen ha minden rendben van a babával.....ez valószínű azért mert ha van ilyen lehetőség hogy megkapja a gyed extrát miért ne vehetné igénybe?!
Egyesek pedig nézzenek tévét, hallgassanak rádiót vagy olvassanak újságot és akkor rádöbbenek a valóságra a világra hogy mi folyik Magyarországon!!!!!
Szóval ha van pénze az embernek annál többet akar nem legalább is a gazdagok így vannak :)))))Én is igénybe veszem 19hetes kismama vagyok az igaz hogy még akkor nem lehetett tudni de nagyon jól jön hogy nem veszik el az első gyerek után járó összeg ha megérkezik a második!
Köazönöm azoknak, akik normális hangnemben tudtak válaszolni nekem:)
22 éves vagyok, már van egy 17 hónapos kislányom és a gyed még járna 7 hónapig.
Azaz nem mind1, hogy mikor szülök, mert ha mégis kibírom január 1-ig akkor kapok Tgyást + gyedet + 2 családit alapból.
De ha megszülnék ebben a 4 napban, akkor csak Tgyás + 2 családi pótlék lenne.
Na ezért nem mind1, hogy mégis mikor szülök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!