Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhesen puffadás?

7 hetes terhesen puffadás?

Figyelt kérdés
Olyan a pocakom mint egy "igazi terhespocak" tudom hogy ez még csak a puffadas,de normàlis ez?mikor múlik el?es mikir kezd nőni a hasam??
2013. dec. 25. 14:01
 1/4 anonim válasza:
Szio !! én holnap leszek 7 hetes :D és úgy fel vagyok puffadva mint ha kettő lenne :D
2013. dec. 25. 14:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt. Kb. 10 hetesen nekem el is kezdett nőni a hasam, de mellette puffadtam is. Kb. 16 hetesen múlt el a puffadás teljesen.
2013. dec. 25. 14:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is így volt. az én hasam 16 hetesen kezdett el látszódni. Addig is láttam hogy valami más, de aki nem tudta nem vette volna észre :) 21 hetes kismama
2013. dec. 25. 14:52
 4/4 anonim ***** válasza:
16 hetes vagyok mèg most puffadok csak nem egèsz nap, főleg este....hasam mèg nem nőtt max egy ici picit.
2013. dec. 25. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!