Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, ti milyen furcsaságo...

Kismamik, ti milyen furcsaságokat (ételeket) kivántatok meg a terhesség alatt? Mennyi idős terhesen?

Figyelt kérdés
2013. dec. 21. 19:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kb. a 4.hónaptól a narancsot, de állandóan, a popcornt a terhesség elejétől, és a csípőset szintén az egész terhesség alatt.
2013. dec. 21. 20:26
 2/12 anonim ***** válasza:

talán az utolsó trimeszterben jött rám, hogy de ennék homokot :)

amúgy amit megkívánsz, annak az összetevője hiányzik a szervezetedből. pl. aki a falat eszegeti (nem a műanyag diszperzitet, hanem a meszelt falat) az a meszet, pontosabban a kalciumot kívánja.

a föld pedig a szilicium, ugye :)

van amúgy étkezési kovaföld ( [link] de én beértem föld helyett darált mákkal (cukorral keverve) is :) a mák rágcsálása hasonlatos a föld rágcsálásához (ne ijedj meg, nem ettem földet, gyermekkoromból emlékszem, mikor a homokozó tartalmából került a számba - mint minden gyereknek) szóval a mák hasonlatos a földhöz, ráadásul szilicium is van benne :)

ha valaki kíván valamit várandósan, mindig utána kell nézni, milyen anyagról van szó, mi van benne, és bizony azt az anyagot kell pótolni.

alapból pedig az almát és a krumplit kívántam - ezt kívántam szülés után is első hetekben :)

na meg a csokit, de ahhoz meg nem kell terhesnek lenni :)

2013. dec. 21. 20:31
 3/12 anonim ***** válasza:
Csilis bab...fagyiiiii
2013. dec. 21. 21:09
 4/12 anonim ***** válasza:

A csoki kívánása = magnéziumhiány!

Nálam az elején a kaukázusi kefír és a hús minden mennyiségben: szalonnától a lazacig bármi :), a vége felé pedig a narancsból jöhetett minden nap.

2013. dec. 21. 21:10
 5/12 anonim ***** válasza:

A fantát kívántam nagyon, 4 hós voltam, aztán meg amit láttam a Tv-ben: ha csokit reklámoztak akkor csokit, ha fagyit akkor fagyit stb..... ettem volna:)A terhességem vége felé pedig csokit,és mellé húslevest de csak májgombóccal és rengeteg ubi salit hozzá..

Hát ha visszaemlékszem akkor extrém furcsaság az nem volt.

2013. dec. 21. 21:22
 6/12 anonim ***** válasza:

sajtosrúd :D de az korlátlan mennyiségben. Kb a 4. hónaptól. De persze az is meghatározó volt, hogy honnan való legyen, mert nem ám jó akármelyik :D Mostanra ez elmúlt. Most a gyömbért (innivaló) kívánom folyton.

30 hkm

2013. dec. 21. 21:33
 7/12 anonim ***** válasza:

Franciasaláta - 1-2 hete - most is azt vacsiztam.

Joghurt, túró, túró rudi.

Korábban sóska.

Ezek viszonylag normális kaják, de nem a mi konyhánkban. Mivel a férjem se a fr.salit, se a sóskát nem szereti, így ezeket nem nagyon ettünk (1-2 évente 1x).

Ja, és iszonyat mennyiségű narancsot eszem... :) (Pl. húst alig. Előre rettegek a karacsonytól...)

2013. dec. 21. 22:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Gyümölcs és fagyi. Még most is ebben a hidegben nyomatom a fagyit amikor csak tudom:-) Szinte az elejétől kívánom őket, most vagyok 39+3.
2013. dec. 21. 23:05
 9/12 anonim ***** válasza:

Soproni gyümölcsös sörök közül a narancsost kívántam és a Verbena cukorkák közül a bodzásat.

Ha most kéne gyümölcsös sört innom, szerintem képtelen lennék rá, de a bodzás cukortól is felfordulna a gypmrom.

2013. dec. 22. 00:08
 10/12 Babeli Zurzavar ***** válasza:
az elsonel epret, de az ejjel kozepen is barmit megtettem volna erte, a masodiknal ez volt az elso jel szamomra, hogy babat varok:-):-) aztan ahogy nott a hasam, egyenes aranyban keztem a macisajtot friss kiflivel kivanni:-)
2013. dec. 22. 03:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!