Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesseg 10. heteben vagyok...

Terhesseg 10. heteben vagyok es meg nem nio a hasam! Ez normalis?

Figyelt kérdés
2013. dec. 20. 10:59
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Bocsi,azt akartam irni,hogy meg nem no a hasam!
2013. dec. 20. 11:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia, normális. :) Nekem a 26. héttől indult meg.
2013. dec. 20. 11:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Nekem a 16. héten kezdett alul kicsit megduzzadni, és a 21. héttől kezdett nőni.
2013. dec. 20. 11:04
 4/12 anonim ***** válasza:
59%
12 hetesen semmi hasam.Súly meg kb 0,5 kgval nőtt.
2013. dec. 20. 11:19
 5/12 anonim ***** válasza:

most komolyan...mmekkora 10hetesen egy magzat? 5cm kb? szerinted az hol latszodna? ugyan ugyan. majd mikor 16hetesen nem fér bele az ultrahang képbe teljes hosszban. na majd akkor fog latszani addigra kb 15-17cm lesz.kicsit morbid és gusztustalan hasonlat de gondolj bele mekkorat szoktal kakalni az joval több mint most a babád mégse latszik rajtad hogy voltal e ma wcn vagy sem...

ilyen idős terhesen én fel voltam puffadva na attol lehet nagy a pocak.

2013. dec. 20. 11:36
 6/12 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenki valaszat,foleg az utolsoet,nagyon ertheto volt! Koszonom! Es bocsi a buta kerdesert!
2013. dec. 20. 12:01
 7/12 anonim ***** válasza:

Tudok par gusztustalan hasonlatot a dolgokra.:) de legalabb igy jot szorakozunk. Nincs buta kérdés csak amit nem kérdeznek meg. De igy tuti nem aggodsz egy jo par hétig igaz? :-D örülök ha segithettem

27hkm

2013. dec. 20. 12:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem a 20. hét után indult be igazán a poci növekedése :-) Boldog babavárást! 32 hkm
2013. dec. 20. 12:08
 9/12 anonim ***** válasza:

Az elsőnél nekem sem nőtt még ilyenkor, de most a másodikat várom, lassan 10 hetes vagyok, és már nagyobb a hasam. De ez csak a gyenge hasizmaim miatt van, amikkel most nem tudok mit csinálni.

Szóval igen, normális, hogy neked még nem nő.

2013. dec. 20. 12:23
 10/12 anonim ***** válasza:
nekem nagyon sokaig el se hittek meg ugrattak h nem is vagyok terhes, 5 honapos voltam!!! mire elkezdett picit latszani. A vegere se lett hatalmas hasam, nem is volt soha kellemetlen. Azt mondtak attol függ hogy all a mehed. Masodik terhessegnel, 1 evre az elso utan!! Na gondoltam most majd hamar latszani fog. Hat megint nem. Mindket szüles utan hihetetlen es nem dicsekvesböl de semekkora hasam nem maradt, nem is hittem el h ilyen van, 2. nap mar teljesen lapos volt es ugyanannyi kilo voltam mint szüles elött. babak szep nagyok lettek fiuk :)
2013. dec. 20. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!