Terhesseg 10. heteben vagyok es meg nem nio a hasam! Ez normalis?
most komolyan...mmekkora 10hetesen egy magzat? 5cm kb? szerinted az hol latszodna? ugyan ugyan. majd mikor 16hetesen nem fér bele az ultrahang képbe teljes hosszban. na majd akkor fog latszani addigra kb 15-17cm lesz.kicsit morbid és gusztustalan hasonlat de gondolj bele mekkorat szoktal kakalni az joval több mint most a babád mégse latszik rajtad hogy voltal e ma wcn vagy sem...
ilyen idős terhesen én fel voltam puffadva na attol lehet nagy a pocak.
Tudok par gusztustalan hasonlatot a dolgokra.:) de legalabb igy jot szorakozunk. Nincs buta kérdés csak amit nem kérdeznek meg. De igy tuti nem aggodsz egy jo par hétig igaz? :-D örülök ha segithettem
27hkm
Az elsőnél nekem sem nőtt még ilyenkor, de most a másodikat várom, lassan 10 hetes vagyok, és már nagyobb a hasam. De ez csak a gyenge hasizmaim miatt van, amikkel most nem tudok mit csinálni.
Szóval igen, normális, hogy neked még nem nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!