A 32. hétben vagyok, eddig 7-8kg-ot híztam, ez jó? Mennyi lesz a vége?
Figyelt kérdés
10kg-nál nem igaznán szeretnék többet hízni. A baba a 28. héten 1250g volt. Jó lenne, ha szülés után újra 55-56 kg lennék.2008. júl. 14. 19:16
1/7 anonim válasza:
en ven is 55kg kezdtem terhesseget,most vagyok 63kg,es alig eszem mert semmi etvagyam a terhesseg alatt,de az orvos megvan a sulyomall elegedve.33hetes kismama
2/7 anonim válasza:
Szia. Ha iLyen ügyesen odafigyelsz magadra továbbra is, teljesülhet vágyad-hízást illetően.Boldog és egészséges babavárást.
3/7 anonim válasza:
ilyenkor fog mér rád mennyi 4kg tehát 10-12 kg ot hizol öszesen
4/7 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen jó, én most vagyok a 6. hónapban és már most tartok 8 kg-nál. Persze amúgy elég vékony voltam, most mindenki azt mondja, hogy jól áll a hízás, de én sem szeretnék sokkal többet hízni, szerintem ügyes vagy, gratula!
5/7 anonim válasza:
Ha továbbra is ilyen "ügyesen" gyarapodsz, biztos nem hízol sokat. 12-14 kilóig teljesen normális. Nekem ugyan 58-60 kg a normál súlyom, de én viszonylag sokat szoktam hízni, hiába vigyázok (aztán viszont gyorsan lemegy). Az elsővel 16, a másodikkal 17 kilót híztam, most pedig (én is a 32. hétben vagyok) 11 kg-nál tartok. Úgyhogy te nagyon ügyes vagy, és biztos könnyen le fog menni, főleg, ha szoptatsz!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást!
2008. júl. 15. 16:44
7/7 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy tökéletes. Elméletileg 15 kg felszedése még nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!