19 hetes leszek csütörtökön. Ma voltam tanácsadáson.8 kg-t hiztam összesen eddig! Nekem rengetegnek tünik! Fölfele könnyen jön de hogy fogom leadni? És hol van még a vége? Addig olyan leszek mint egy tehen!
A szüléssel rögtön le fogsz dobni 10-et. Szoptatásnál is folytatódni fog a fogyás, ha ügyes vagy és a gyerek utáni rohangálás is jó kis konditorna lesz.
Én nem aggódni annyit emiatt a helyedben, de ha nagyon zavar, akkor igyekezz kevesebb szénhidrátot enni, és több zöldséget, húst, tejterméket. Azoktól nem fogsz hízni és még táplálóak is. Az édességeket pedig felejtsd el.
Tényleg ne ez legyen a a legfontosabb. Elhiszem, hogy zavarnak a kilók, meg hogy-hogy fogod leadni. Bár tényleg sok a 8 kiló plusz. Kérj tanácsot a védőnődtől, hogy mit egyél és mit kerüljél.
Én úgy vagyok vele, hogy nem az számít, mennyi jön fel, hanem, hogy egészségesek maradjunk mind a ketten. Bár én se szeretnék 20-30 kilót felszedni. :)
19 hetes kismami
Szerintem ne aggódj!Én 18 hetes vagyok,6kg-t híztam,de így is 76 vagyok!Most nem az a lényeg,hogy mennyit hízol,ha egészséges babát szeretnél,akkor ne a súlyoddal foglalkozz!Lemegy az később,szoptatás alatt,meg rohangálni valód is lesz bőven!Ez édes teher,ám annyit megtehetsz,hogy több sovány husit és zöldséget-gyümölcsöt eszel!Mozogsz és akkor vizesedni sem fogsz annyira!Én ajánlom a Réka terhes tornáját,nagyon laza és jó!
Boldog babavárást!
Mindenki hizik, most en a 17.heten vagyok, es 2 hete Karacsonykor (!!) mar csak 54 kg voltam, normal sulyom pedig 55-57kg szokott lenni. En is hizni akarok.....A pocim is csak ezen a heten kezdett latszani.
Mindenkinek jo babavarast :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!