Szinte egyik naprol a másikra vettem észre hogy hiztam 57röl 60ra. Nagyon látszik a hasamon és a combomon. Lehetséges attol mert ma lett vége a mensimnek?
Figyelt kérdés
5 napja szedek vastablettát is napi 3at mert vérszegény vagyok. Mozogni ráadásul nem tudok már 2 hónapja mert eltört a lábam:( Kevesebbet eszem ebben a 2 honapban mint eddig. 20/L2009. nov. 3. 18:37
1/1 anonim válasza:
a mensid miatt tuti nem! menstruációkor a nők általában nehezebbek 3-4 kilóval, nem könnyebbek. talán az befolyásolhatja, hogy melyik napszakban méred magad, mennyi ruhában, meg az is, hogy hol van a mérleg. mindig legyen ugyanott, mindig reggel éhgyomorral pisikaki után méredzkedj, úgy kapsz pontos adatokat. a vastabletta kicsit fokozza az étvágyat, de ha elmondásod szerint kevesebbet eszel, akkor ez sem befolyásolja. a mozgáshiánytól lehetséges még a súlygyarapodás, de amint jól lesz a lábad, újra sportolhatsz, és megint a régi lesz a súlyod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!