Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Eddig azt hittem, itt is...

Eddig azt hittem, itt is mindenkitől azt olvastam hogy nekem kell a védőnőhöz járni, de ma mondja a doki, hogy ő fog hozzámjárni. Máshol is van így?

Figyelt kérdés
2008. júl. 14. 15:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Te is mész majd hozzá, meg ő is megy majd házhoz, hozzád.
2008. júl. 14. 15:23
 2/8 anonim ***** válasza:

szia

szerintem is felváltva fogtok járni egymáshoz.

2008. júl. 14. 15:27
 3/8 A kérdező kommentje:
de most rákérdeztem a barátnőmnél, és hozzá is kijárt végig. én örülnék neki, ha végre nem nekem kéne menni, és várakozni... :)
2008. júl. 14. 15:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Hogy hol mi a szokás, azt nem tudom. Nálam úgy volt, hogy amíg terhes voltam, én jártam a védőnőhöz, szülés után pedig a védőnő jött hozzánk. (Bár inkább ne jött volna... De ez magánvélemény.)
2008. júl. 14. 15:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem kell várakozni, időpontra mész. Azért kell hozzá menni, mert vizeletet vizsgál, súlyt és vérnyomást mér, szívhangot hallgat. Ehhez az eszközök pedig a "rendelőjében" vannak. Nekem 15 perc szokott lenni a találkánk és valószinűleg messzire sem kell menni, mert körzetekre van bontva, kihez tartozol.
2008. júl. 14. 15:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem terhesgondozásra járnom kell, ott vérnyomást, testsúlyt mérnek, szívhangot hallgatnak, és kiadják a beutalókat a vér és vizeletvizsgálatokra.

De a körzetileg illetékes védőnő minden hónapban meglátogat, a baba születése után is jönni fog.

2008. júl. 14. 15:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen nálam is a terhesgondozáson van méricskélés. Úgy látszik mindenhol másképp.
2008. júl. 14. 15:51
 8/8 anonim ***** válasza:

De jó nektek lányok:)

Sajnos nekem mindenhova el kell emnni, megvan a sorrend.

Előbb védőnő, aztán tanácsadás és a többit ott mondják.

Biztos mindenhol más, ugyan úgy mint hogy beengedik az apát az UH-ra vagy nem.....

2008. júl. 15. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!