Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 16 hetemes pocakos vagyok....

A 16 hetemes pocakos vagyok. Vidéken élek. Tehességem elött mindig sokat kerékpároztam. Most mindenkitől azt hallom: nem szabad! Szerintetek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 14:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem szerezz be egy nagyobb, jól rugózó nyerget. A rázkódás okozhat gondokat, meg a kényelmetlen ülés. Meg ne vidd túlzásba, de azért még bicajozhatsz.
2009. aug. 27. 14:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Azért mondják hogy nem szabad, mert eleshetsz. Magától a kerékpározástól nem hinném hogy bajod lenne.

Boldog babavárást kívánok!

2009. aug. 27. 14:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Én szinte végig kerékpároztam, csak az utolsó hónapban nem. Ha orvos nem tiltja akkor szerintem nyugodtan biciklizhetsz.
2009. aug. 27. 14:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha jól helyezkedik el a bébi, nyugodtan bicózhatsz! Én is bicózom (18 hetesen), sőt kerékpártúrán is voltam pár hete, nincs semmi bajom. Ha nem óriási gödrökbe mész bele, girbe-gurba terepeken rázkódsz folyamatosan, illetve nem erőltetett hegymenetben bicózol, akkor teljesen jó sport a terhesség alatt, csak tényleg finoman!
2009. aug. 27. 15:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem gondoltam én semilyen extrém hegyi turára pl. De sokkal hamarabb ér az ember lánya á- b-be ha mondjuk bicóval megy. Meg sok helyen olvasom hogy jó a rendszeres testmozgás (persze pocakra átírva),ez pedig szerintem az. Mégis mindenki óva int a bicózástól. A dokimat meg mindig elfelejtem kérdezni erröl.Azthiszem újra" nyeregbe" szállok. Mindenkinek boldog babavárást, egészséges lurkót!
2009. aug. 27. 16:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is naponta bicajoztam, még akkor is, amikor még gőzöm nem volt róla, hogy baqás vagyok.

Naponta mentem anyuékhoz tekerve, mert nekem ez volt a napi mozgásom, ami ha kimaradt 1-2 napig, nagyon hiányzott.

Aztán, mikor kitudódott, hogy terhes vagyok, szinte mindenkitől én is hülyeségeket hallottam, hogy elvetélek, bevérzek, stb.

Aztán úgy 1,5 hét után már nagyon hiányzott a cangám, mert sétálni meg nem szeretek (pedig az is ajánlott).

Szóval a védőnőm azt mondta, hogy nyugodtan nyeregre pattanhatok, csak az emelkedőnél vigyázzak, a parton felfelé inkább szálljak le és toljam.

Azóta is mindennap tekerek, mert nekem ez jó kondit biztosít, és imádom csinálni.

Amúgy montim van.

2009. aug. 28. 08:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Bocs: babás vagyok :)

csak gyorsan írtam.

2009. aug. 28. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!