Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit javasolt egy kismamána...

Mennyit javasolt egy kismamának mozogni? A terhességem előtt szinte minden nap kerékpároztam, úsztam vagy (főleg)futottam, aztán fokozatosan mindent abbahagytam,

Figyelt kérdés
mert ugye futni nem szabad (a 6. hétig futottam csak), a 20. héttől az orvosom javaslatára a szobakerékpárt is elfelejthettem, pedig a méhszájam zárt, nincs semmi panaszom, az úszás meg túl macerás, úgyhogy maradt a heti 2 kismamatorna meg a séta, de elégedetlen vagyok magammal így. Mondjuk nem híztam el vészesen, 49-ről 57kg-ra híztam a 28. hétre. Légyszi írjatok, hogy ti hogy álltok a sporttal!
2008. okt. 29. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Sporttal terhesen?:) Sehogy!:)

Én 37 hetes vagyok max.fél órát tudok sétálni, kiszoktam ülni a levegőre 1-2 órát és ennyi.

Én a 30.hétig tornáztam heti 2-3x és ennyi volt hogy annyit sem. Én eddig 17 kilót híztam, de most emiatt nem fogok most "sportolni" mivel nem is tudnék meg nem is lehet.:)

Nemsokára neked se fog hiányozni a mozgás, majd örülsz ha az ágyból ki tudsz kelni!:)

2008. okt. 29. 18:15
 2/6 anonim ***** válasza:

A sportot nem javasolnám neked max az úszást de azt írtad, hogy macerás! Én Rubint Réka kismama tornáját Tudom neked javasolni szerintem nagyon én is csináltam, csak már nem mert nehezen megy a mozgás! Viszont nagyon jól érztem magam utána minden alakalommal! Sok sikert!

34 hetes kismama

2008. okt. 29. 18:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Csinálom én is a Rubint Réka-féle tornát, de most, hogy már belelépek a 3. trimeszterbe, csak az az utolsó 15-20 perc marad belőle. Csak annyira eltunyultnak érzem magam, ha nem sétálok legalább egy órát minden nap (amikor nem tornázom)
2008. okt. 29. 18:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem már nagyon hiányzik a mozgás, hosszútávfutó vagyok, kb. a 25-26.hétig tudtam futni de egyre kevesebbet és egyre lassabban persze. Aki tud az gyalogol utánna. A végén már csak a hegyi futás aztán a séta esett jól. Hegynek felfelé nem rázkodik annyira, meg a súlypontod is máshogy helyezkedik el. Most már semmi sem esik jól, sétálni sem. 35 hetes vagyok a végén még jobban kell vigyázni. Az úszással meg vigyázni kell, mert igazából nagyon jó, csak terhesen még jobban össze szeded a fertözéseket. Úgyhogy sajnos a végére már semmilyen sport sem marad:(

Boldog babavárást!

2008. okt. 29. 19:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha uszni nincs kedved, akkor szerintem maradj a napi 30 perces setaknal, van amennyi nem megerolteto. A sportot minden kismama folytathatja, legalabbis azt, amit a terhesseg elott is csinalt, de csak annyit, amennyi jolesik. Jo babavarast!
2008. okt. 29. 19:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Terhesség eleje óta rubintrékázok, most már csak 20 percet, de pár hete még 40 percet. Ezen kívül van egy ellipszis tréner gépem, azt használom. Sokat lépcsőzök és sokat sétálok.

Hangyányit túl vagyok pörögve :)

34 heteske.

2008. okt. 30. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!