Mennyit javasolt egy kismamának mozogni? A terhességem előtt szinte minden nap kerékpároztam, úsztam vagy (főleg)futottam, aztán fokozatosan mindent abbahagytam,
Sporttal terhesen?:) Sehogy!:)
Én 37 hetes vagyok max.fél órát tudok sétálni, kiszoktam ülni a levegőre 1-2 órát és ennyi.
Én a 30.hétig tornáztam heti 2-3x és ennyi volt hogy annyit sem. Én eddig 17 kilót híztam, de most emiatt nem fogok most "sportolni" mivel nem is tudnék meg nem is lehet.:)
Nemsokára neked se fog hiányozni a mozgás, majd örülsz ha az ágyból ki tudsz kelni!:)
A sportot nem javasolnám neked max az úszást de azt írtad, hogy macerás! Én Rubint Réka kismama tornáját Tudom neked javasolni szerintem nagyon én is csináltam, csak már nem mert nehezen megy a mozgás! Viszont nagyon jól érztem magam utána minden alakalommal! Sok sikert!
34 hetes kismama
Szia! Nekem már nagyon hiányzik a mozgás, hosszútávfutó vagyok, kb. a 25-26.hétig tudtam futni de egyre kevesebbet és egyre lassabban persze. Aki tud az gyalogol utánna. A végén már csak a hegyi futás aztán a séta esett jól. Hegynek felfelé nem rázkodik annyira, meg a súlypontod is máshogy helyezkedik el. Most már semmi sem esik jól, sétálni sem. 35 hetes vagyok a végén még jobban kell vigyázni. Az úszással meg vigyázni kell, mert igazából nagyon jó, csak terhesen még jobban össze szeded a fertözéseket. Úgyhogy sajnos a végére már semmilyen sport sem marad:(
Boldog babavárást!
Terhesség eleje óta rubintrékázok, most már csak 20 percet, de pár hete még 40 percet. Ezen kívül van egy ellipszis tréner gépem, azt használom. Sokat lépcsőzök és sokat sétálok.
Hangyányit túl vagyok pörögve :)
34 heteske.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!