Kinek mikor kell/kellett abbahagynia a magnézium szedését? Rögtön elhagyható a teljes mennyiség vagy fokozatosan kell csökkenteni?
Bár én csak egy szemet szedtem egy nap a 34. héten abbahagytam.
Szerintem nem harapja le a doki a fejed ha megkérdezed de a védőnőt is megkérdezheted.
Ha nem éred el őket akkor csökkentsd fokozatosan.
Szia!
Én is feltettem pár napja ezt a kérdést, ezeket a válaszokat kaptam: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Majd felhívtam a dokimat és azt mondta , hogy a 36. héttől hagyjam abba a szedést.
Azon a napon amikor betöltöttem a 36. hetet abba is hagytam.Én mondjuk még szedem a terhes vitamint,és abbais van de nem sok magnézium.
Köszönöm a válaszokat!
Akkor ma már eggyel kevesebbet veszek be, holnap 2-vel, másnap meg már elhagyom!
Nekem a terhesseg elejetol nagy dozisban kellett szednem (500 mgosbol naponta 3-4et), mert sokat kemenyedett a pocakom es nyilt a mehszajam. A babat meg a 36. heten sem saccoltak nagynak es a 38. heten nekunk meg koltozni is kellett, igy a doki azt mondta, hogy szedjem a koltozes vegeig, hatha igy kihuzzuk. Majdnem 39 hetesen hagytam abba. Nem volt ez sem gond, sot, ket nappal kesobb mar durva kemenyedeseim lettek ismet, mint a magnezium szedes elott voltak es 1333as mehszajam lett, 2 nappal kesobb meg is szultem. Igy lett a fiam 3100 gramm es 54 cm, nem banom, hogy nem jott 3 hettel korabban...
De ez egyeni eset, egyebkent tenyleg a 36. hetig javasoljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!