Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29. hetes vagyok, kb. két...

29. hetes vagyok, kb. két hónapja fokozatosan dagad a térdem felett a lábam, kívül-belül. Szabályos pukli alakult ki, mint a bodysoknak az izom, persze ez gondolom víz. A bokámon csak enyhén. Másnak is lett ilyen órmótlan elefántlába?

Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 12:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Elég folyadékot iszol? Magas a vérnyomásod?

Egy kicsit korai a dagadás, azért a dokinak mutatsd meg!

2010. szept. 14. 12:47
 2/2 anniebianca ***** válasza:

Igen, nekem is ilyenek lettem a lábaim, a combjaim is, meg a bokám is. Bár nem a 29. héten, hanem a 36. héten, a védőnéni szerint akkor is inkább a 35 fokos hőség miatt tartotta vissza a vizet a szervezetem. De dokival, védőnővel beszélj feltétlen, nézzék a vérnyomást meg a vizeletet, mert a magas vérnyomás komoly bajt jelenthet.

De remélem neked se lesz semmi baj, mint nekem.:) Kívánom a legjobbakat! 39+3 kismama

2010. szept. 14. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!