Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28-29 hetes kismamák. Hogy...

28-29 hetes kismamák. Hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Első baba? Várjàtok már a nagy napot?
2013. dec. 22. 18:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia.

28 hét 3 naposak vagyunk. Ikerbabákat várunk, lombikkal sikerültek. Lányok lesznek. Első babák. A hátam egyre többet fáj és a hasam alja is. Valószínű hogy a súlytól mert vékony vagyok és csak a hasam nő :) sokat mocorognak. Sajnos a savam is elég sok.

És te Kedves Kérdező?

2013. dec. 22. 19:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia!Én 28+6 vagyok.Második baba.Nagyon nehezen bírom.Lányommal semmi bajom nem volt.Kisfiúnk lesz.Keményedek ha sokat pörgök.3100 a méhszájam.Igy pihenek amennyit tudok.Már amennyit lehet egy aktiv 4 éves melett.Nekem általàban este volt sok a savam.Igy csak kora délután eszem gyümölcsöt és sokkal jobb.Minden este 1 pohar tejet iszom.Volt,hogy éjjel arra keltem,hogy ég a gyomrom.Megszünt.Hála égnek.Hát én sokat hiztam igy diétáznom kell.Igy karácsony elött szuper.Néha fájdogál a hátam.Amugy megvagyok :-)
2013. dec. 22. 19:48
 3/3 anonim ***** válasza:

bár én csak holnap töltöm a 28 hetet az utolsó uh alapjan (később fogant 1héttel,mensi szerint ma lennénk 28+5kb)de azért írok.

Első baba,kislany,és egy örökmozgó. alig hagy aludni sokat sétalok éjszaka. Van hogy alszok és nem kelek fel ra, de a férjem mondta hogy akkor is mozpg mert összebujva alszunk és mindig hozzaér a hasam és érzi. Imadja,de sajnal hogy biztos nem alszok jót. Igaza van mert 2hete alszok kb ilyen sz.rul.De ez van. Mozogjon csak kis erős legyen.

A gyomorsav....hát igen.. sok gondom van vele nekem is. semmi nem jo ra, muszály vagyok pici szodabikarbonas vizet inni.

Szerintem mar befurdult, de biztos lesz még tekergés odabenn. Eddig mindig farosan vagy keresztbe feküdt de kb 2napja érzem hogy fenn a lába lenn a feje. és a szem. csontom felett dudorodik a buksija ami eddig nem volt. Remélem igy marad mostmar vagy ha megfordul akkor időben vissza is.

Nagyon varom a szülést, nagyon szeretném latni és a kezemben tartani. Izgulok is de az izgatottsag hogy mar csak 12 hét és végre velünk lesz az nagyobb.

22Hetes kora óta nem latta orvos se engem se én őt. Most kellett volna menni de ügye ünnepek miatt csak 6.an mehetünk. Igy a 28.heti uh csuszik 2hetet.

Néha akkorakat rug hogy megijjedek és néha faj is. nem tudom mekkora lehet de szerintem elérhette a rekeszizmom hatarat. mert oda rugdos néha. elég hosszu felsö testem van és van helye de szerintem kitölti mostmar és jön a husisodás.

Na de majd meglatjuk. Jan 6 de soká van még.... addig valahogy lefoglalom magam

Még nem tolatok előre nagyjabol mindent meg oldok csak lassabban. Még nem vagyok terhes csak varandos ugy érzem. De le a kalappal az ikresek előtt. ha ketten lennének nem tudom mit is csinalnék....

2013. dec. 23. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!