Kismamák! Hogy vagytok?
Szia! Holnap leszek 15 hetes. A nevekről még fogalmam sincs, még a nemét sem tudjuk :-) Sajnos a hányingerem nem múlt el, már az eleje óta van. Bocs a gusztustalanságért, de öklendezek egész nap. Vasárnap megyünk férjemmel 4d-re, lehet még kicsit korai, de nem bírom tovább :-)
Írj Te is magadról! Boldog babavárást!
Azt elfelejtettem írni, hogy rettenetesen aggódós vagyok. Tudom, higy nem jó, de állandóan azon agyalok, hogy él-e még...Doki még két hét, hát ezért is a korai 4d.
Első voltam.
12 hetes vagyok,nincs hányingerem(össz. 2x volt) szerencsére,jól vagyok minden téren.
Én nem parázok annyira,bízom a "természetben" Jövő héten megyek magándokihoz,szerdán,az már nemsokára itt van.
Munkaköröm miatt nem dolgozhatok sajnos,de így legalább a szeptemberben elkezdett sulit be tudom fejezni,2 éves,de az a legkevesebb.(3.szakmám lesz érettségi után)
Nevét nem tudjuk még,én szeretném,ha kisfiú lenne,akkor Dániel,Levente,Gellért és Trisztán a befutók,ha lány lesz,akkor Anna Viktória(így,mindkettő) vagy Adél,Izolda más egyenlőre nem jutott eszünkbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!