Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamák! Hogy vagytok?

Kismamák! Hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Hanyadik hètben vagytok? Hogy fogjàk hìvni?
2013. nov. 8. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Holnap leszek 15 hetes. A nevekről még fogalmam sincs, még a nemét sem tudjuk :-) Sajnos a hányingerem nem múlt el, már az eleje óta van. Bocs a gusztustalanságért, de öklendezek egész nap. Vasárnap megyünk férjemmel 4d-re, lehet még kicsit korai, de nem bírom tovább :-)

Írj Te is magadról! Boldog babavárást!

2013. nov. 8. 19:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Azt elfelejtettem írni, hogy rettenetesen aggódós vagyok. Tudom, higy nem jó, de állandóan azon agyalok, hogy él-e még...Doki még két hét, hát ezért is a korai 4d.

Első voltam.

2013. nov. 8. 19:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Én 22 hetes vagyok. 80% kislàny lesz, Viktória lesz a neve. Ên màr nagyon vàrom a szülèst:-)
2013. nov. 8. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Szép nevet választottál! Nekünk valami rövidebbet kell, mert jó hosszú a vezetéknév. De jó neked, már előrébb vagy picit! Néha úgy érzem sose lesz vége. :-) Akkor nyugodnék meg, ha már itt lenne :-)
2013. nov. 8. 20:32
 5/5 anonim ***** válasza:

12 hetes vagyok,nincs hányingerem(össz. 2x volt) szerencsére,jól vagyok minden téren.

Én nem parázok annyira,bízom a "természetben" Jövő héten megyek magándokihoz,szerdán,az már nemsokára itt van.

Munkaköröm miatt nem dolgozhatok sajnos,de így legalább a szeptemberben elkezdett sulit be tudom fejezni,2 éves,de az a legkevesebb.(3.szakmám lesz érettségi után)

Nevét nem tudjuk még,én szeretném,ha kisfiú lenne,akkor Dániel,Levente,Gellért és Trisztán a befutók,ha lány lesz,akkor Anna Viktória(így,mindkettő) vagy Adél,Izolda más egyenlőre nem jutott eszünkbe.

2013. nov. 10. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!