Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hét körüli kismamák hogy...

30 hét körüli kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Mekkora a babàtok? Hanyadik baba? Hogy fogjàk hívni?
2013. aug. 5. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:

lassan a 29.-be lépek, de azért gondolom nem baj, ha írok :)

Laura és Dóra, első babák :) egyébként jól vagyunk, kicsit lehetne melegebb ugyan, de hátha hétvégére lesz egy kis szellő :)

te, kérdező, kit vársz? :)

2013. aug. 5. 13:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Èn màr jobban vagyok. Elsõ babànk, a neme meglepi lesz. A nevèt mèg nem döntöttük el.
2013. aug. 5. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én a 32. hétben vagyok. Van már egy 2 éves kislányunk, most ismét kislányt várunk apa nagy örömére. :-) Jól vagyunk, ezt a meleget kicsit nyűgösen bírom. Súlyát nem tudom, jövő héten megyek a dokihoz, de a 27. héten 1000g volt a becsült súlya, azóta biztos csak nőtt, mert már nagyon nagy a pocim, első babóval szülni mentem ekkora hassal és ő is 3770g lett, szóval mi nagy babára készülünk, Lillának fogjuk elnevezni.

További szép babavárást Nektek!

2013. aug. 5. 14:14
 4/5 anonim ***** válasza:

33 hetesek vagyunk, és baromi rosszul bírom a meleget:/ szinte hisztisre izzadom magam. A bokám bedagadva, lábfej is, és az egész.

Egyébként az első kislányom:-) a neve Ellie.

2013. aug. 5. 14:50
 5/5 v-f.m. ***** válasza:

Én 30+4 napos kismama vagyok egy kisfiúval a pocakomban, aki a Bence nevet fogja kapni, és az első kisbabánk lesz :)

A mai napig meglepően jól bírtam a a meleget, bár egy hete már többször hirtelen lemegy a vérnyomásom. Ma azonban majdnem sikerült elájulnom, a férjem szedett össze a konyhában. Aludni már kb. 2-3 hete kevésbé tudok, mert nagyon fáj a derekam, ráadásul a kisfiúnk imád éjszakánként házibulikat csapni, és focizni a szerveimmel.:) Egyébként a kicsi a nagy meleg ellenére eléggé aktív, mondjuk ez már 12 hetes korában is így volt. :)

Boldog babavárást kívánok mindegyikőtöknek! :)

2013. aug. 5. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!